Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

PilviK

Liikmed
  • Postituste kogus

    21
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info PilviK'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 20.07.1995
  1. PilviK

    Hiir

    Mure siis sihuke et kui csis enemy tuleb siis hiir läheb hullult kiireks muidu ma ise low senser 1.2 agam siis kui enemyt n2en siis csis hiire sens oleks nagu 20 hullult kiireks l2heb , hiir muidu Razer Deathadder 3500
  2. sihukemure siis et kui ex_interp 0.01 siis modelid t6ksuvad nagu et mehed ei liigu ilusti vait liiguvad tõksudes oskab keegi abi anda ?
  3. PilviK

    vSync

    Et probleem selline et tahaks vsynci offi saada aga ei oska keegi oskab aidata mul windows vizta ja ati videokaart ytelge kuda off saab panna sest mul csis fps dropib t2iega
  4. Tahaks siis teada mida teeb ex_interp ja palju se olema peab
  5. 50 ping on iseg hea pelan prageu 100 pingiga kusgil . ja game hostingus keskmine 180
  6. Nii küsimus sihuke tahaks teada et tahaks tellida endale elion 6mb traadita internet et palju on sellega csis umbkaudne ping ?
  7. Fps on jumala stabiilselt 99 alla 99 ei lange ever ! Fps on stabiilselt 99 alla selle tavaliselt ei vaju kunagi . ATI oma ongi mingi Ytleme niiet enne oli korras aga nüüd viimasel ajal olen tähele pand seda
  8. et mure selles siis et relvad laagivad ja tõksuvad imelikult et kui lased 1 bulli haaval siis relvad hüppavad ülesse õrnalt ja kaugele nii sitt 1 bul lasta.
  9. PilviK

    Hiir

    Ostsin siis endale uue hiire Trust gxt 145 Trust.com - GXT14S Gaming Mouse nii asi selles siis laadisin tarkvara 2ra aga hiir jätab vahele nagu kui tahaks nt alt vasakult nurgast ylesse paremale nurka siis natuke liigub siis kiilub nagu kinni ja siis järsku liigub sinna maani kus hiir on . keegi oskab aidata ?
  10. PilviK

    Rated

    Et asi selles siis et kui panen kosnooli cl_updaterate 101 cl_cmdrate 101 siis tekib hull lag aga kui panen cl_updaterate 30 cl_cmdrate 20 siis ei ole laagi keegi oskab aidata enne ei old sihukest asja !
  11. Palju sul see ping on siis ? . Sul ei pruugi se asi netis ka olla , sellessuhtes et sul võib vabalt arvuti mingi windowsi update tõmmata ja sul laagib . Mul oli sama asi mingi ükspäev tegi windowsi update mingi päev otsa ja ikke updated ei saand ja ping oli siis umbes 500 ´+ , kõige kindlam tõmba endale gambooster 1.3 sealt paned kõik asjad kinni ja l2hed csi ja no lag GG
  12. Nii asi selles siis et yltse ei taba mul . Esiteks olen peland ise umbes 3 a .Nii sihin pähe küll aga kuulid lendavad julmalt mõõda isegi spraymise ajal . Enne sihukest asja ei old keegi oskab abi anda või kelleg conf on tabav ja rated paigas =? Kui panen n2iteks konsooli cl_updaterate 101 , cl_cmdrate 101 rate 25000 siis tekib julm lag mul ja jh nii ongi ?!
  13. Et mure sihuke siis et kui hakkan laskma yksk6ik mis relvaga siis relv hullult laagib ? . Keegi oskab soovitada midagi kuda saaks niiet ei laagiks ? Kui lasen nagu ühe kuuli 2ra siis relv nagu teeb j6nksu ylesse . aga laagib relv.
  14. Jah patareidega
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.