Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Hate

VIP
  • Postituste kogus

    214
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Hate poolt

  1. Err, ei, runeshark müüs oma whippe 5,5m each vahepeal. Ja praegu liiguvad 9-ga. Gp-d tuleb juurde koguaeg, rohkem inimesi on 70 attack ja nõudlus kasvab, nii väike arv farmereid ei jaksa ära toota. Anyways, vaadake streami ka tal siis, laivis hetkel.
  2. Võta kokku end ja tee fairy ringid ära, kuidas sa ilma nendega slayda suudad on üle mõistuse Aga edu, ma sust 2 levelit ees äkki motivatsiooni järgi tulemiseks vms
  3. No joppas siis, et nii tore vend oli ja, et kõiki defendereid maha ei droppind Anyways jah, eks su seis läks nüüd tunduvalt raskemaks aga gogo. Ise ma ka mingi top 75 hulgas liigun vaikselt sinu suunas
  4. logisid mingi 2007rs foorumitesse kuskile vms? Tean, et seal keyloggiti inimesi jms. Arvuti ikka turvaline? Cannon võeti ka ära? või oli äkki seal päkapiku käes see sul parajasti ja jäi alles?
  5. Awww, no cannonballide raha peab ju tootma , btw, firegiantsi taski cannondad ka, või lased ilma? Need penid suht annoying.
  6. Imo võikski 15 euri olla otsa, vähemalt ei hakataks massiliselt bottima, keegi nagu väga ei raatsiks endale bot acce ~20 euri eest kuus osta. Ma kardan, et see bottimine läheb üle mõistuse käest ära seal ja see lõppeb täpselt samamoodi nagu rsc. Aint botterid pelavadki.
  7. Kui viimane 750k votesi tuleb, saab ise server hääletada, mis updatesid tahetakse. Aga jah, reset ikkagist ülimalt äge. Just see, et kõigil kõik nullis ja kellegil mingit eelist pole jms. A botid saavad kohe alguses jõhker probleem olema, sest karta on, et lükatakse mingi 10 fisherit püsti jms.
  8. Täpselt sama, ma ei näe põhjust vinguda? So what, et sa oma flat 90s chari ära kaotad, inimesed kaotavad comp keepe. Endal suhteliselt normal char ja ausalt öeldes täitsa ükskõik. See nullist alustamine on võrdne KÕIGILE. Ja keegi ei käsi sinna ronida, eoc versioon jääb ju alles. Kõige huvitavam asja juures ongi see, et nulli läheb kõik, ma ei usu, et pooltki nii edukas muidu oleks see projekt, fakt on selles, et paljud tulevad tagasi ka sellepärast.
  9. Ma arvan, et heal juhul see 250k tuleb täis, kui aktiivselt aint 70k inimesi online, ja p2p olema peab. Ise küll 23 ja suht hale, aga toksiks rsi küll kui kõik nullist Huvitav ju, tuleb kohe noobi aeg meelde, struggled, et omale mingi full addy set osta vms irw. Kahju muidugi, et raresi jms pole. Aga, kas 2007 oli freetrade veel? Edit/ Ise küsin, ise vastan. Oktoobris 2007 tuli, niiet freetrade oleks siiski. Isiklikult meeldiks rohkem kui poleks, aga np.
  10. Can you clarify what the 2007 service will consist of? We are looking at fully restoring our backup of the August 10th 2007 version of the game and running it on dedicated servers, so that it functions exactly as it did back in the day. We’ll try to fix any critical bugs from this version, and to have the hiscores system too. We’ll work to make this compatible with our modern infrastructure, so it will use the current account database and you'll be able to use your existing account to log in, if you wish. Does this mean I can play my character from back in 2007? No, everyone will start fresh. Can I still play on the “main” game with my account? Yes, you’d have a unique ‘save game’ on each version of the game, but access with the same account credentials, so you only need to remember one username and password. FAQ-i foorumis ei lugend v? Suht riskantne värk jagexi poolt, see võib eoc ja päris rs-i suht välja suretada, paljusi kindlasti tõmbab see, et saab nullist alustada ja esimeseks pürgida... suomil 5 billi täis, nüüd saab esimene 4b vms seal ka olla
  11. Ülikõva ju kui kõik 0-st alustavad inimesed hakkavad rabelema kes esimestena abyssal demonitesse jms jõuavad. See muidugi veits tobe, et GE-d poleks, imo üks parimaid asju RS-is, tegi elu mugavaks. Ma ei mäletagi mis 2007 oli, mis viimane skill oli mis välja tulnud oli tollel ajal? Vaatasin järgi, ja viimane backup tehti täpselt 18 päeva ennem GWD välja tulekut Tolajal oli freetrade ka veel? Isiklikult ausalt öeldes, meeldiks kui seda ei oleks. Kõik nullist + selle mitte olemine oleks ülimalt awesome. Pole mingeid krediitkaardi herosi kes hunnikutes mille kokku ostavad.
  12. Sad, nerfisid dharoksi ära
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.