Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Hagar

Liikmed
  • Postituste kogus

    5
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Hagar'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 04.09.1991
  1. Hagar

    Minu Tööd.

    Lõpuks ometi vähegi arukam post, kus pole mingeid labaseid reidi kõnekäände ega tobedaid väiteid. Idioodiks kutsun sind ikka, ainult sellepärast et sa veidral kombel üritad ikka veel mind omada alusetuid "ise oled" postitusi tehes, ise kohe üldse mitte aru saades et minu postituste mõte polnud mitte sind idioodiks sõimata vaid originaalpilti näha, mis vahet kas see oli render või stock. Normaalne, et sa proovid vähemalt natukenegi targem välja näha ja alustad lauseid asjasse mitte puutuvate, veidike isegi imelike väljenditega nagu "pean sulle kurvastusega teatama" ja "pean sulle kahetsusega teatama," nagu paljud teised kes proovivad vist lahedalt ning akadeemiliselt kõlada. Vähemalt arenesid edasi "ema sul on" etapist. Kasuta hoolega enda "massaažööri" edasi, võib-olla arened isegi nii kaugele et suudad tajuda misasi on argument ning kuidas sellele vastata end mitte lolliks tehes. Mind siiski huvitab, et kas sa tõesti nagu ei oska midagi vastu öelda või lihtsalt mängid lolli? See "mina ei tee end lolliks, sina küll" koht oli täiesti naeruväärne. Kogu selle aja olen mina toonud legitimaalseid põhjendusi ning küsinud valiidseid küsimusi ja sina vastanud sellele kõigele nagu väike laps või asja mitte tajuv puberteedik ning siis sa ütled, et mina teen ennast lolliks? Asja üle järgi mõeldes, võib sul isegi õigus olla. Nii lolli inimesega nagu sina vaielda on tõesti mõttetu. Proovi veel lollile selgeks teha, et ta loll on. Kuidagi kohe ei õnnestu, see on nagu kusemine merre mis on kust täis. Mõtet lihtsalt pole, iga sinu uue posti lollus võttis mind jah, keeletuks täiesti. Ühesõnaga siis vahet pole, proovi enda puudest üle saada kuidagi. Ma ei viitsi enam vaielda. Kirjuta nüüd midagi lolli jälle vastu, ma usun et saad praegu selle ma-omasin-sind-ära rahulduse järjekordse arulageda postiga. Siiski võin olla üsna kindel, et paari, võib-olla viie, aasta pärast seda teemat vaadates saad sa aru kui loll sa olid ning tunned kindlasti häbi. Muidugi on see vähetõenäoline et see just nii juhtub, ma tean.
  2. Hagar

    Minu Tööd.

    ... Okei, ma ei oska enam midagi öelda. Paistab et ma üritan vaielda täieliku idioodiga kes ei oska isegi normaalselt kirjutada, vaid ütleb lihtsalt "ema sul on..." ja sa tõesti vist ei oska minu argumentidele millegi muuga vastata, kui "ise oled loll" postitustega? Ning millest ma aru pidin saama? Sellest et su aju lõpetas peale sündi arenemise? Mida sa üritad? Sul pole enam midagi ju vastu öelda peale selle mida sa juba kolm korda öelnud oled ning ennast samal ajal täielikult lolliks tehes. Väga hullult rebisid muidu lõpus, oleks selline "nali" sinu arvatavasti sama madalalaubliste sõprade, kui ise oled, arvates naljakas?
  3. Hagar

    Minu Tööd.

    Ausalt, lõpeta nüüd see sitt ära. Ära proovi mind omada, sa oled selleks lihtsalt liiga loll ja iga uue postiga teed sa ennast aina lollimaks ja lollimaks enda tobedate lausetega, kus väidad et ma ajasin sind täiesti valiidsete argumentidega naerma ja peale seda lihtsalt väldid argumenti ja kirjutad midagi tobenaljakat. See oli nüüd eriti tobe vastus, ma postitasin siia, sest arvasin et rippimine on äge? Ma postitasin siia, kuna arvan et rippimine on hale ja väärib karistust ning tahtsin saada tõestust, et sa seda ei teinud. Mul on ükskõik sellest, kas ma riivasin su tundeid või mitte. Paistab et sa oled liiga loll et mõista et ka see oli paljas kõnekäänd. Ju ma siis pean veidi lihtsamalt rääkima. Tahaksin küll jah, et sa midagi ette võtaks. Tahaksin näha, kas sa peale enda egopommiliku argumentide eest põiklemise ja lolli jutu ajamise midagi normaalset ka teha oskad.
  4. Hagar

    Minu Tööd.

    Väga omar vend oled vist enda arust. See teema nüüd "kuulsuste koht?" Mis mõttes? Kuidas mina olen madalalaubaline sitakott? Mis põhjus on sul minuga mõliseda, kui just sina teed siin poste enda lolli loogikaga ja sita lauseehitusega. Sinu ainus vabandus on, et sa tahad teemat põnevana hoida? See lauseehitus on üldse mingi suvaline teema ja mul sest ükskõik, sinu tobe "ma ei taha stocki postitada" jamps on lihtsalt möödapääsmatu. Kuidas on rippimine "äge?" Ning mind puudutab see vägagi, kui keegi idioot kasutab enda signas oletatavalt ripitud kunsti ning mingi veidra põhjuse pärast ei taha enda stocki avaldada. Selline asi on minu silmis lihtsalt tobe ning seepärast tegingi enda esimese posti. Miks ei või ma sinu posti quoteda? Riivasin su tundeid vist nii palju, et sa ei osanud mind isegi vastu sõimata vaid tegid järjekordselt lolli posti mille kogu sisu oligi "ise oled?" Pea nüüd meeles et sinu töö ei ole minuga vaidlemine ja mind omada proovimine vaid sa peaksid lihtsalt selle stocki ära postitama et see sitt maha jahtuks. PS! Kui ehk tähele paned, quotesin ma su posti jälle. Võtad midagi ette kah?
  5. Hagar

    Minu Tööd.

    Vau, küll ikka annab loll olla. Kas sa siis aru ei saa, et sa ei saagi sellest midagi vaid vabaned ripperi staatusest, mis sul viimase tööga külge jäi ning paljude silmis madalalaubalise sitakoti staatusest mida sa enda lollide postitustega üha enam ja enam tõestad. // just registreerusin, nii läbikukkunud teema, et pidin sõna sekka panema.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.