Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

demo1

Liikmed
  • Postituste kogus

    11
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info demo1'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 29.02.1992
  1. BUMPPPPPPP!!!! pakkuge pildid ka üleval:)
  2. Kuna olen seda kasutajat juba ennem siin foorumis müünud ja pole tahtjat olnud,siis otsustasin uue teema teha,sest keegi oli vana maha kustutanud:O. Teen siis algse tutvustuse accoundist. Account on umbes 4 aastat vana,reaalselt olen sellega mänginud kuskil 2 aastat kuna vahel tuleb pausi ka pidada,acci on hästi hoitud blackmargid praktiliselt puuduvad ainult 1 korra olen offensive language eest saanud reporti,aga see on mingi 0,5 blackmarki. Kuna nüüdseks olen suureks kasvanud ja see mäng mind enam ei tõmba,otsustasin täielikult quitida ja sellest mängust eemale minna,kuna hobiks on uued hobid ja naised:P Kui mult accounti ostate garanteerin,et saate kaasa esimesed salaküsimused,passwordid ja memberi numbrid ning kuna account tehti. BTW! accoundi nimi on praegu Marti V1 hinna kohapealt oskan niipalju õelda,et 400-ga annan ära kuna eelmisest müügist asja ei saanud kui üritasin 500-ga müüa nii et hakake pakkuma:) NB! pilte veel pole kuna pidin koolis uue teema tegema,aga kui koju jõuan lisan koheselt pildid. ühendust saate MSN-i kaudu milleks on:oomikunn23@hotmail.com või siis jätke teade siia posti või saatke privaatsõnum. Btw! accoundi nimi on "Marti V1" EDIT:attack on nüüdseks 99!
  3. h2h ma ei tea ma elan oraval,kus ise ? kuigi eelistaks ikka interneti panka see kiire ja mugav:)
  4. kirjutage postkasti pakkumised palun ! kel vähegi huvi lisage msni [email:1lxhik5a]oomikunn23@hotmail.com[/email:1lxhik5a]
  5. aitäh, sain mis tahtsin
  6. ikka ootan pakkumisi
  7. Tere, kust saaksin osta LED pirne e. Valgusdioode? Tahaks teha värvimuusikat . :ty
  8. Nüüd, kui ostustasin tõsiselt Runescapest quitida, müün ka oma main kasutaja maha. Kasutaja on olnud algusest peale minu, mänginud olen selle kasutajaga 3 aastat. Quitimise põhjuseks on see, et läksin sellest sügisest teise kooli, pole lihtsal aega enam runescapet mängida ja ka see, et olen sellest mängust lihtsalt välja kasvanud, mängimine ei vaimusta mind enam, pole nii lõbus kui see oli varem. :-) Panga väärtus on üle 50M Total level on 1828 Kasutajanimi on : Brut23432442 Kaasa saate kasutaja recoverid, 3 esimest parooli, kasutaja on Safe zones Hakake pakkuma hinda :cool: Mõned pildid ka siis : NB! mu msn on 1 ja ainuke :oomikunn23@hotmail.com UUS HIND 450!!!!!!!!!! ja annan kohe ära!!!!!!!!!
  9. demo1

    M: Lvl 70 Main

    Müün siis Combat 70 accounti. On varem ühe kuu member ka olnud, Black markse pole. Total on 1073. Kasutajal on peal oma 500K väärtuses asju. Põhimõtteliselt kõik levelid (ka p2p ) on üle 30ne. 30/35/40 Queste points 114, Achievement diarysi tehtud normilt. Kui soov osta siis pakkumine tehke siia. Müün 50 KROONI EEST up!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.