Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Nightchati Saatejuht Carmen näivat eetris purjusolevat

Soovitatud postitused

2794808t139hc869.jpg

Kui Kanal 12 jutusaade «Night Chat» öösel kella kahe paiku eetrisse läks, tervitas vaatajat ühe magava inimese tagumik - kodanik oli saatejuhi diivanile külili visanud ja siis uinunud.

Kanal 12 ööprogrammis jookseb jutusaade nimega “Night Chat”,kus harrastatakse muuhulgas ka telefonisuhtlust.Viimane Night Chat pakkus öistele eetrisse helistajatele üllatust. Vaatajatele võis jääda mulje nagu oleks saatejuht otseeetris purjus olnud.

 

Õndsa une magaja oli saatejuht Carmen, kelle äratas lõpuks kaassaatejuht Eeva, kelle peale Carmen siis näiliselt vihastas.

Carmen kinnitas «Reporterile», et otse-eetris magamine ja tüli oli näitemäng ning stuudios mingit joomingut ei olnud.

 

«See oli teadlikult tehtud temp ja tegelikult pole keegi seal alkoholi pruukinud. Jägermeisteri pitsi sees oli Coca-Cola. Nagu sa nägid, oli seal mul üks Coca-Cola pudel,» rääkis Carmen «Reporterile».

 

«Mul oli idee, et teeks triki inimestele, et Carmen oleks nagu eelnevalt pidu pannud, nagu tal oleks just olnud palgapäev. Siis saigi kokku lepitud, nagu tema oleks ka hilinenud sinna saatesse. Saade oleks siis peale hakanud nii, et Carmen magab seal, tagumik urvakil. See oli taotluslik, et panna inimesi mõtlema, kas tasub ikka kõike uskuda, mida meedias näha,» seletas Carmen.

 

Videot saab vaadata siit: Reporter.ee

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Ei usu, et see oli mingi näitemäng, nkn oli seal ees joobes aga kõrgemalt kohad inimesed lasid seda ütelda, et ta ei kaotaks tööd.

 

Ta on mees kes tahab olla naine :D Pmst mingid opid ja sellised asjad tehtud aga peenis on ikka alles :D

Asjatundja :D


Less words, more action!

 

Steam: /id/calabria202

https://sarmo.eu/

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.