Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0

Teamspeak 3 License?

Küsimus

3 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

• 0

Mul on enam-vähem samalaadne küsimus, kuna GH enam teamspeaki ei rendi siis ega keegi ei tea kust oleks hea teamspeak tellida kasutamiseks?

Kvaliteet ja hind võiks ok olla.

Love me like you do, lo-lo-love me like you do

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
VIP

G27 viimati, kui mina litsentsi taotlesin seal siis oli vaja domeeni: vahvel.net ja sama domeeniga emaili nt: dunman@vahvel.net ja ofc veebileht pidi toimima. Ning sellest piisas ja sain litsentsi

Veebidisain, Programmeerimine, Debian&Centos - PM

329115.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
Author of the topic Postitas (muudetud)

Mul on domeen eog.ee , e-mail vastavalt domeenile kuid litsents koguaeg denied ja põhjenduseks, et ei ole reaalne organisatsioon.

Your application for a Non-Profit License has been denied for the following reasons:

* You have provided an invalid address. Free, anonymous email providers (such as yahoo, hotmail, gmail, etc) are not allowed.

* You have provided an invalid organization. You MUST provide a valid, real organization for which you will use TeamSpeak.

* You have provided an invalid website url. You MUST provide a valid url to a working website for your organization.

Muudetud liikme Reactive'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.