Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Külaline PEPZ

Üleskutse!

Soovitatud postitused

Külaline PEPZ
Author of the topic Postitas
Järelikult on ka põhjus, miks sa nii paljudest serveritest banned oled..

Jah, sest ma oskan tõmmata kahele inimesele korraga kuuli näkku.

Pigem teema kinni ja korras:P

Kes sinust HDTaneli tegi?

Teema lukku panemine ei takista mind projekti läbiviimisest.

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline olari9
Author of the topic Postitas

Ühe SMS Admini pärast just mitte jah, kui neid palju on, NN Freebannereid, siis täiesti võib.

Ise olen pelanud üleüldse sellistes serverites, kus "nolkideks" on olnud omanikud ise, laksavad oma bannikesi jne... Minu arvates võiksid need blacklisti sattuda.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

On miinuseid, on plusse, minu meelest aga on see mõttetu idee - serverid ei muutu paremaks, kui need kuskile nn blacklisti lisatakse. Milleks kogu see vaev (demod jms), kui kõige õigem oleks otse probleemi kallale asuda ehk siis nagu enamikel vähegi tänapäevaste serverite haldajatel on olemas foorumid, kus unban taotluse tegemine on vägagi kiireks ja lihtsalt tehtud ja see üks (nagu öeldi, see on loos, üks mängija ei tee kogu serverit halvaks) saab serverist n-ö eemaldatud?

pic.php?id=9Skype triple.-

Jaga seda postitust

Postituse link
Fännad HDTanelit, tubli oled!

Point ongi SMS serverite maha tegemine, see on IDIOOTNE süsteem millega raha teenida..

Ja ühe vigase sms admini pärast lüüakse risti serveri omanik.

Ei ettevõtmine on hea muidugi aga läbi mõtlemata.

Muudetud liikme Finnish'i poolt

Love me like you do, lo-lo-love me like you do

Jaga seda postitust

Postituse link

Mina ise pole kunagi aru saanud milleks üldse on võimalik osta serveris admin või veelhullem immuadmin. Selliseid juhtumeid on ju niipalju kus pannakse valesti banne, bannitakse server tühjaks jne. Saan aru et raha vaja, aga las nad müüvad oma vippe, adminil on ikkagi vastutus ning mõnel telefoniga rikkal netihiirol see tavaliselt puudub, kui ta naljapärast bannimas käib. Admini kohti tuleks müüa inimestele kes on kauem juba serveris mänginud ja enda usaldatavust juba tõestanud. 1.60€ ja sul on võimalus terve server tühjaks bannida ning serveri kuulsust ja mängiate arvu kõvasti langetada. Raske on küll teostada seda, et uuritakse tasuta adminitel jne, aga vähemalt võiks siis hinda kõrgendada, see vähendaks oluliselt selliseid bannimis jamasi ning serverisse tuleks määrata kindlad adminid. Pigem teha vipile mitu taset, nt immmuadmini hinnaga saab vipi kellel multijumpid, rohkem hp ja kuule ning vb isegi uus skinn. See on lihtsalt minu arvamus asjast :D

Olen näinud servereid kus saab immu isegi serveri pausi peale panna.

Jaga seda postitust

Postituse link
Mina ise pole kunagi aru saanud milleks üldse on võimalik osta serveris admin või veelhullem immuadmin. Selliseid juhtumeid on ju niipalju kus pannakse valesti banne, bannitakse server tühjaks jne. Saan aru et raha vaja, aga las nad müüvad oma vippe, adminil on ikkagi vastutus ning mõnel telefoniga rikkal netihiirol see tavaliselt puudub, kui ta naljapärast bannimas käib. Admini kohti tuleks müüa inimestele kes on kauem juba serveris mänginud ja enda usaldatavust juba tõestanud. 1.60€ ja sul on võimalus terve server tühjaks bannida ning serveri kuulsust ja mängiate arvu kõvasti langetada. Raske on küll teostada seda, et uuritakse tasuta adminitel jne, aga vähemalt võiks siis hinda kõrgendada, see vähendaks oluliselt selliseid bannimis jamasi ning serverisse tuleks määrata kindlad adminid. Pigem teha vipile mitu taset, nt immmuadmini hinnaga saab vipi kellel multijumpid, rohkem hp ja kuule ning vb isegi uus skinn. See on lihtsalt minu arvamus asjast :D

Olen näinud servereid kus saab immu isegi serveri pausi peale panna.

Viimasest korrast kui olen näinud, et keegi on serveri tyhjaks banninud on ausaltöeldes päris pikk aeg.

Vanasti oli seda tihedamalt kui smsadmineid pidi veel ostma sollidega ja kätte oli j6udmas admini viimane päev :D

Mis su jutu m6te nagu oli? Sms adminite hind on liiga madal v6i 6igusi on liiga palju? Kuskil seal vahepeal jooksis tekst segaseks.

Love me like you do, lo-lo-love me like you do

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Polegi ühtegi serverit eestis, mis oleks heas nimekirjas minusilmis. Vahepeal ei jõua esimest roundigi lõpuni mängida kui instaban.

Jaga seda postitust

Postituse link

Nagu eelnevalt mainitud, on see väga mõtlematta tegu. See ei muudaks Eesti servereid paremaks. Kui te teeksite sellise asja, siis oleks serverid tühjad. ''Kogume kokku idioodid'' see ei lähe kuhugile. Lõpuks on neid idioote veelgi rohkem ja te jäätegi neid korjama.

Aga nagu eelnevalt mainitud, teeme foorumi ja kogume sinna punase nimekirja servereid. Ütle mulle, millised siis puhtad on? :P

Jaga seda postitust

Postituse link
Nagu eelnevalt mainitud, on see väga mõtlematta tegu. See ei muudaks Eesti servereid paremaks. Kui te teeksite sellise asja, siis oleks serverid tühjad. ''Kogume kokku idioodid'' see ei lähe kuhugile. Lõpuks on neid idioote veelgi rohkem ja te jäätegi neid korjama.

Aga nagu eelnevalt mainitud, teeme foorumi ja kogume sinna punase nimekirja servereid. Ütle mulle, millised siis puhtad on? :P

Minuarust on täiesti mõeldav ja tehtav idee, kui on mingil servul halvad küljed, siis saab alati seda paremaks muuta läbi selle info mis jõuab "blacklisti".

Toimik on mul mahukam, kui kogu s'Poomi repertuaal.

Jaga seda postitust

Postituse link

Ma pole kunagi ühtegi sms servut teinud ega tee ka edaspidi see suht lollus kui tahad adminni küsi eks vb annan aga jah sms adminnidega endal ka kogemust olnud lasin 20 killi järjest vennad ei raatsinud speccida olin steamiga sees aga noh otsa ullu latsed bännisid ära.Pigem ma pelan välismaalastega koos kui nende sms adminnidega.

217.146.72.116:27017 - Karvaste SurfDM

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.