Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Küsimus

13 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

• 0
SUPERVIP

Vali ikka arvuti,

"The true sign of intelligence is not knowledge but imagination."

- Albert Einstein

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP

Võta see ,mida rohkem vaja on .

Mina võtaks arvuti kuna sellega vähe kergem mänge mängida ja saab odavalt kätte ka .

Samas võiks võtaks Ps3 kuna arvuti on olemas ja on selliseid mänge mida arvutil pole.

Kõik oleneb mida sa arvutiga teed ?

Samas võiksid võtta mõlemad ,lihtsalt võta odavam arvuti ja siis ps3 (kas või kasutatud ).

29.08.2020 SEISUGA OLEN OLNUD VAHVEL.NET LIIGE 3650 PÄEVA EHK 10 aastat

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP
;2397530']Krdi tahaks mõlemat' date=' aga raha ainult ühe jaoks.[/quote']

Võta siis ps3 kuna kui sul korralik nutitelefon siis peaks saama sellega asjad aetud .

Telefoniga käid netis ja teed oma asjad ära ja ps3 mängid mänge .

Võid igakuu raha panna kõrvale ja siis saad osta kunagi arvuti ka :P

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0

Arvuti plussid:

Pidev võimalus uuendusteks

Ohtralt mänge

Saad mänge tasuta või osta odavamalt

Suurem jõudlus

Rohkem lisasi

jne...

PS3

Üürgab pidevalt

kehv jahutus

...

xx_69MLGquickscope360BlazeIt420MihkužTheM8Rektrr69_xx

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0

Ma hetkel kahetsen et SF ostsin, oleks saanud teise graph kaardi ja cf pannud :/

Konsoolid pigem lastele mõeldud, nendele kes oma peaga mitte mu***** teha ei mõista.

Muudetud liikme Mihkuž'i poolt
Ma lihtsalt pidin midagi halvustavat kirjutama.

xx_69MLGquickscope360BlazeIt420MihkužTheM8Rektrr69_xx

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP
Ma hetkel kahetsen et SF ostsin, oleks saanud teise graph kaardi ja cf pannud :/

Konsoolid pigem lastele mõeldud, nendele kes oma peaga mitte mu***** teha ei mõista.

Kuule Mihkuz ,vali oma sõnu ja tahad öelda ,et kui mingi 20-30a ostab omale ps3-4 siis ta ei oska oma peaga mitte mu***gi teha v ? Sa mine arene kuskil ja tule uuesti rääkima kui oled vähe targemaks saanud ja pubega east välja tulnud (Y)

Aga RedBeRRy.=] ,kui oled ära ostnud siis anna teada :P

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0

ps3 oleks praegusel ajal tõesti halb ost, paned 100€ juurde ja saad mitmeid kordi parema konsooli ehk ps4.

Kui raha on siis miks mitte osta konsool omale? Aga fakt on see et arvuti saab selle raha eest kindlasti parema ehitada

ning arvutiga on kindlasti rohkem võimalusi mida teha. Konsooliga mängimine on ka kordades kallim, kõik normaalsed mängud 50-69€ arvutiga saad aga mänge 5-60€ eest, soodusmüükitel saad ligi 60€ maksva mängu 15€ kätte. Kui väidad et sul ei jätku mõlema jaoks raha, siis kuidas sa kavatsed konsooli mänge ostma hakkata? Hind on suur ja see on täielik lollus. Soovitan võtta sul ps4 või arvuti, ps3 ei saa kindlalt soovitada enam. Konsool on kindlasti mugavam muidugi. Suuremat osa mänge ei pea installima, puldiga võid kuskil padjahunnikus vedeledes mängida ;)

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP
Suuremat osa mänge ei pea installima, puldiga võid kuskil padjahunnikus vedeledes mängida ;)

Installimine on kõige väiksem asi. Kui väga tahad, siis ostad endale puldi juurde ~15€ ning saad sammuti voodist mängida. Mina valiksin kindlasti arvuti, kuna konsoolidele mängude ostmine on kulukas. Arvutile saad mänge ka tasuta kui väga tahad. :D

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.