Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0
Jälgi teemat sisse logides  

Hääl

Küsimus

Hello, olen siis 13 aastane, eelmine kuu sain(täpselt eelmine kuu) ning tahaks teada, kas mul on tulemas häälemurre. Kui sõpradega Skypes või TSis või kuskil räägin või üldse kellegiga räägin, siis koguaeg pean köhatama, hääl läheb koguaeg selliseks, et no sõnad ei tule välja, hääl kähiseb.

Mis te arvate? Ise loodan, et tuleb :)

Jaga seda postitust

Postituse link

4 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

• 0
SUPERVIP

Seda on meil võimatu öelda, pead salvestuse tegema kui räägid. Võib ka näiteks külmetus olla :)

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0

Endal oli kunagi ka midagi sellist :D kui ma 12-13 aastane olin juhtus nii et pmst keegi ei saanud mu jutust enam aru, hakkaisn lihtsalt korraga väga ebaselgelt ja kiiresti rääkima, hääl oli ka tihti ära. Kestis aasta ja oli läbi. Natukene offtopic aga su häälega võib igast nalja juhtuda ja küll see häälemurre tuleb... kunagi vähemalt ikka :D endal on üks 15 aastane sõber kellel siiamaani 6 aastase lapse hääl. See on kõigil lihtsalt nii erinev millal tuleb ;)

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.