Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0

Toiteplokk ja videokaart

Küsimus

13 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

• 0
VIP

Endal just oli selline kogemus. Toiteplokki vent hakkas tunni pärast max speedi peal tööle, terve kast värises ja toiteplokk ise oli kuum, lisaks ei töödanud kaart max performance peal, kuid arvuti ise töötas ilusti jne

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
VIP

400W kulutab grraafikakaart maksimaalselt, enamus ajast kulutab vähem. Kui kaart piisavalt energiat ei saa, ei saa see ka vastavat tööd teha. Arvuti sisselülitamine ning veebis surfamine ei tohiks probleemiks tulla.

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP

See kahjustab ka kaarti muidu. Ja toiteplokki eluiga võtab sitaks alla. Toiteplokil peab olema 100-150w vahet täisvõimsusest, muidu võtab elueast sitaks maha.

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
Author of the topic Postitas

Kaart, mida ma osta (http://www.club-3d.com/index.php/products/reader.en/product/radeon-hd-6670.947.html) tahan, võtab idles 11W ja maksimum on 66W (mängides ilmselt). Mu protsessor on kah kusagil 60W ringis, RAMi üks pulk võtab 15W, lisaks emaplaat ja muu nänn juurde.

Ma arvan, et ei tohiks probleem olla? Keegi võiks mind täpsustada, kui teab, palju muu kraam voolu võtab.

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP

Mina kasutan sama kaardiga 500'st toidet. 300 võib siiski lahjaks jääda. Need toited ei maksa eriti midagi, kindluse mõttes võiksid suurema toite ikkagi osta.

29wqo2f.pnglogo.pngveebo_logo.png

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
Author of the topic Postitas

Hetkel kokku arvutades sain ma ~197W (koos USB ja mölludega). Hetkeline seis. Kui ma lisaks ligi 66W-se videokaardi juurde, siis tuleks ilmselt 300W välja. Ega ma ei ühenda pidevalt igasugused muid asju arvuti külge, mis võtavad lisaks veel voolu.

400W nõue ongi sellepärast vist (nagu ka keegi teist ütles siin), et peaks jääma 100-150W vabaks (imo see ongi selleks, et saaks igasuguseid USB-d nõudvaid tarvikuid, et ruumi jätkuks). Kui kaart maximum load (66W), siis peaks imo ilusti vedama.

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.