Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Mänguri Arvutid

Soovitatud postitused

Mänguri Arvutid

Mis asi see selline on?

Mänguri arvutid tegelevad eelkõige arvuti komponentide maaletoomisega Eestise, ja mitte suvalisi komponente, vaid mänguritele mõeldud komponente.

Mänguri hiired, klaviatuurid, hinnatud videokaardid, emaplaadid, kõike.

Selliseid poode on ju palju?

Tõesti, on palju poode, mis tegelevad arvutite komponentide maaletoomisega ja müümisega, aga kui endal arvuti katki läks ja uut arvutit kokku hakkasin panema, leidsin ma enda tooted 10 erinevast poest, mitte ühest, ja siit ka meie äriidee.

Mida te vahvlis teete?

Ma olin tulihingeline vahvli kasutaja, kasutaja oli siis tehtud, kui veel eelmise nimega foorum oli... kasutajad nimega Happy, efkz, Eumz jms aga peale suuremaid rsi uuendusi ma siit kadusin.

Aga Vahvlis olen ma tagasi kuna plaanis hakata jälle rsiga vaikselt tegelema, ( rahalisel eesmärgil ) ja tuua teieni enda uus lehekülg.

Mul ei ole plaanis siin ainult reklaami teha vaid hoida pilku peal ka teil, kuna kunagi plaanis toetada ka kohalikke ettevõtmisi, kas Csi maailmas või LoLi maailmas.

Facebook ja koduleht

Koduleht koos e-poega on veel tegemisel, loodame avada uuel aastal, aga facebooki "reklaami" leht on valmis, kus proovime teieni tuua uudiseid, huvitavaid pilte, arutelusid, auhinna mänge ja kõike muud!

 

Mida ma teilt hetkel sooviksin?

Like'idest fb's halba ei tee, see suurendab ainult liiklust ja aitab lehel rohkemate inimesteni jõuda, kes sellest veel ei tea ja kuna ise ps'i kasutada ei oska, siis otsin ka inimest kes valdab psi hästi ja on valmis mõnikord enda ajast paar minutit loovutama. ( Suurtemate tööde puhul loomulikult mingisugune tasu ! )

 

www.facebook.com/ManguriArvutid

 

dl0Kod1387274977.jpg

 

 

 

* Kui reklaam sellisel kujul on keelatud siis eemaldega postitus.

* Kui midagi tundub valesti, andke teada

* Kõik on siiamaani täiendamisel, et kui midagi puudu, valesti, ärge pahandage!

 

Tänane goal on 50 LIKE ! / Saan paremini siis pakkumise/ürituse korralda

Muudetud liikme Mänguri Arvuti'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.