Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Raid Legion [PvP/Griif/Raid/Cracked]

Soovitatud postitused

Minecraft_logo6.png

 

 

Sissejuhatus

Server loodi 06.12.2013. Serveri eesmärk on teha inimstele mängimise võimalikult toredaks ja heaks. Me püüame koguaeg serverit aina paremaks teha ja lisada asju juurde. Meile loeb inimeste arvamus väga, selle järgi me otsustame mida me lisame/ära võtame serverist. Serveris on factionid, mida sa saad ise teha või saad nendega liituda. PvP ja griif on serveris lubatud ja serveri põhimõtteks on luua oma faction(Liit) sõpradega ja alistada teised factionid. Serverist ei puudu ka teenused, millega saab endale osta juurde päris raha eest eeliseid/asju. Serveris on tore meeskond ja liikmed.

 

Serveri info

 

Nimi: Raid Legion

Omanik(ud): Eestimees1, Madzgamer ja Stgamerboy

Koduleht: Tulekul

Facebook: https://www.facebook.com/RaidLserver

Trailer:

Ip: f1.lionhost.org:25575

Serveri versioon: 1.7.2

Serveri tüüp: PvP/griif/Raid

Cracked/Permium: Mõlemad

 

 

Meeskond

 

Omanik(ud)

 

Eestimees1

Madzgamer

Stgamerboy

 

 

Administraator(id)

 

flyzerzone

 

 

Moderaator(id)

 

Puudub

 

 

Abistaja(d)

Puudub

 

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kui omate PvP serverit siis juhtkond võiks olla erapooletu ikka. Mitte et üks adminitest (Eestimees?) viskab kahjustavaid potioneid spawnis ning seejärel ta semu teeb ülejäänud töö. Chatis paras korralagedus ning parajalt lagine, kuid üldiselt okei server. Free bump.

Muudetud liikme Hidden Ninja'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kui serveri teed siis pead ka kriitikat taluma, selle järgi vigadest õppima ja parandama need vead, et rohkem kriitikat ei tuleks *pro tip*

Siiski ei ole vajadus teisi loopida potionitega, kui just Sul erilisi kaldeid pole.


no

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Jarmo tahaksin sulle lihtsalt õelda et eestimees hoiatas enneme ette kui ta potioneid loopima hakkas ja inimesed ise tedsid seda kellegil polnud sellest mingi probleemi ja chati segaduse poolest palume vabandust meil üpriski uus server ja me alles õppime ja läg võis olla ainult sinu poolne kuna teistel midagi küll sellist pole oleme severis viinud ka küsitlusi läbi et kas on läg või mitte ja alati on vastanud enamused et lagi pole nii et ma ei saa aru miks sa meie serverit siin niimodi kritiseerid

 

Edit : olgu proovime oma vigu parandada

 

Chatis esitatakse pidevalt kaebusi serveris esineva lagi kohta. Eestimees ei hoiatanud kedagi ette ning FFS miks ta üldse peaks spawnis kahjulikke potioneid loopima? Hiljem vabandas end lausega "Tahtsin tegelikult teda loopida, et ta sind killida ei saaks!". Veel häirib see, et sa teiste baasidesse TP'd pidevalt ning nendes ringi lendad. Seda on ka teised kurtnud. Arvan, et serveris esinevate vigade parandamine ürituseks vaid jääbki, juhtkonna viga.

Muudetud liikme Hidden Ninja'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Lag peaks olema juba täna öösel parandatud, kui siiski see toimub, kontakteerume lionhostiga(pole normaalne, et 10 pluginaga 4GB server laggab). Kelle baasides on StGamerBoy ringi lennanud? Kas selle kohta on mingied tõendeid ka(ütles ta seda chatis, pilt, video, vms)? Ilma selleta ei pean ma seda lihtsalt laimuks. Tegeleme koguaeg serveri parandamisega( kuigi tavamängija ei pruugi seda kohe märgata). Enamasti on buggid, millest on teatatud juba parandatud, kuid vajavad restart, mis toimub öösel( või täielikku mängijaskonna nõusolekut)

 

Oliver(MadzGamer),

RaidLegioni omanik

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.