Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Hoiatus kasutajale Ballu: Kerge spam

Soovitatud postitused

Postitus: nebulos Gaming SA:MP on tagasi!

Kasutaja: Ballu

Hoiatus: Kerge spam

Punkte: 2

 

Administratiivne märge:

spam

 

 

Sõnum kasutajale:

spam

 

 

Algne postitus:

Väga hea server on, ainukene server kus kunagi mänginud olen SA:MPi. Leidsime ka uue arendaja nüüd, kes tundub osavam, kui mõningad eelmised,tegeleb iga päev, et jõuda paremuseni. Mis puutub sellesse laimamisse siin minu ja matuka nimel siis võin öelda. Mina saan kõigiga hästi läbi, mitte keegi pole minu kohta virisenud midagi, peale E.C, kes ei ole juba ammu enam kommuunis austatud inimene. Kas te teate kas kui palju inimesi administratiivist läbi käib ja kuidas paljud seal lõpetavad? Lastes kõik inimesed serveris õhku, tehes kõikvõimalikku aPowerdamist, unbanides oma sõpradest hackerid jne.. Aga mind ja Matukat saavad adminid usaldada ja seda nad teavad isegi. Vahepeal teeb Matukas võibolla nalja, mis ei ole just kõige naljakam aga selle koormab 100 kordselt üle see, kuidas ta kõik oma kohustused teeb täpselt ning korrektselt. Kui inimeste põhimotivatsioon ei ole mängimine, vaid serverite vahel jooksmine ja serveri halbade külgede välja toomine siis tunnen ma neile lihtsalt kaasa, sest see on naljakas.

Mõelge natukene. Kui te saate tuua meie kohta ütleme, 6 kuu jooksul, ühe video, kus oleme eksinud reeglite vastu. Meie saame teile tuua 10 videot päeva kohta, kus me teeme ainult head, aitame inimesi ning pakume teistele meeldivat rollimängu ja lõbusat seltskonda.

 

-kimbu

 

Ootan huviga 10 videot päevas..Kui ei suuda, siis pole sellist sitta vaja ajada.


Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.