Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0
Jälgi teemat sisse logides  

Internetiprobleemid?!

Küsimus

Tere!

Probleem siis nimelt selles, et internet väga tihti kipub jamama. Täpsemalt siis asi on selles, et ma ei saa ühtegi multiplayer mängu(samp, cs, lol ja muu sarnane) mängida, eriti päeval mitte.. öösel võib vahel vedada kuid seda harva. Kuid ise kui ma veebis olen ja igasugustel lehekülgedel käin, ei esine mingisugust aeglust vms.. kõik on sujuv, videod laevad youtube's ilusti ära jne. Asi ei tohiks väga kiiruses ka olla, sest vanasti oli mul veel kehvem nett kui praegu aga siis näitas alati ära saadaval olevad serverid, olgu või ping tuhandetes. Ma loodan, et saite mu tekstist aru, kui ei siis seletan veel.

Jaga seda postitust

Postituse link

4 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

• 0
SUPERVIP

Mis ISP ja interneti pakett Sul on? Mis tulemused saad speedtestis ja pingtestis?

game-discounts-cheap?refcode=4d888b218ded

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
Author of the topic Postitas (muudetud)

Internetipakkuja: Kernel AS

ISP: Kernel AS, EE-KERNEL

Speedtest - http://www.speedtest.net/my-result/3063651739

Pingtest - Tulemust ei saanud, loopis errori ette (proovisin ka ilma firewallita) https://www.upload.ee/image/3671237/ddddd.png

Muudetud liikme Logitech ''i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP

Kui kaugel Sa kerneli tugijaamast asud? Probleem võib olla selles, et pole korraliku otsenähtavust. Soovitaksin Sul ühendust võtta kerneliga ja äkki on nad nõus sind aitama.

game-discounts-cheap?refcode=4d888b218ded

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.