Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

SUPERVIP

Üks kuulus youtuber, Joey Graceffa (üle 2,25m subscriberi), parkis oma videos auto kellegi sissesõidu ette ning ta auto teisaldati. Teisaldaja tegi aga video selle kohta. Video tekitas paljudes inimestes pahameelt Joey Graceffa kohta.

Viraliks läinud video:

[video=youtube;VHZRot-EK8Y]

 

Mina isiklikult leian, et see video võib vabalt fake olla. See tüüp on näitleja ja teeb sketše. Nad võisid vabalt ka koostööd teha, et inimesi ninapidi tõmmata. Kuna mind sügavalt häiris see, kuidas avalikkus reageeris sellele. Just need sõimud ja vihastumised, siis tegin ka vastuvideo sellele. Kes vaadata ei viitsi: Ma toon videos välja põhjused miks see video võiks vabalt fake olla ja kritiseerin inimeste alusetut kurja suhtumist teistesse.

 

 

Oleks väga armas teist, kui te seda redditis upvoteks:

Muudetud liikme Princeps'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Olgem ausad, aga sinu inglise keelest on raske aru saada :D

 

Teemasse: Ma ei saa aru, miks sellest nii suurt lärmi teha, mina isiklikust pole eriti sellistest tühja plära ajajatega tuttav, seega on see nimi minujaoks täiesti tundmatu.


CYnrEcq.png

 

facebook%3Aivo.saar.58.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP
Author of the topic Postitas

Mul endal on ka tore kuulata oma inglise keelt :D, aga paljudele läheb aktsent peale. Mu video üks mõte oligi see, et väike asi on metsikult üle paisutatud.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.