Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

VIP
Hahaa :D Mis sa aervad, et kedagi huvitab see, kas sa teed mingi clooni fb või mitte. Nigunii see FB käivet ei kahjusta.

Sinu, kui piraattarkvara levitaja, rahakotti võib see kahjustada küll.

Mama,just killed a man, put a gun against his head, pulled my trigger, now he's dead,

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Hahaa :D Mis sa aervad, et kedagi huvitab see, kas sa teed mingi clooni fb või mitte. Nigunii see FB käivet ei kahjusta.

Rääkis keegi siin üldse FB käivest? Kuidas see üldse selle klooniga seotud on?

Mina teie asemel seda scripti ei kasutaks, sest selle levitaja on mingi suvaline tudmatu kutt ja seal võib olla vabalt backdoor sees.

game-discounts-cheap?refcode=4d888b218ded

Jaga seda postitust

Postituse link

Kloonid on pasad. Tahad tee ise üks vms. Aga kloonid on turvariske nii täis, et vähepole liclt. Seal pole väga viitsitud tegeleda sellega. Ma avastasin sõbra gladiaatori süsteemis ka turvariski gladiaator.ee vist. Sina kes seda teemat lugema tulid põhimõttel, et oma suhtlusvõrgustik püsti ajada siis loe sedaa ----> Õpi natuke kodeerimist ja hakka pihta vaikselt sellega. Aga idee võiks siiski olla unikaalne, et mingigi mõte sellel oleks. alustuseks võiksid teha mõne õpetue järgi valmis mõne süsteemi ja siis pärast endaoma püsti ajada. Ma tean head õpetust, millega saad omale täieliku kommuuni valmis panna :D

Muudetud liikme KFC'i poolt

| Veebiprogrammeerija & Veebidisainer |

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.