Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Rendin 85 slayer ORS kasutajat!

Soovitatud postitused

Ülejäänud statsid ei ole niivõrd olulised - ka gear ei ole oluline.

Oleks optimaalne, kui oleks memberi aeg peal.

Kui on tegemist härrasmehega, kes ise nkn väga palju ei mängi, leian, et mõistlik tasu oleks 30% Whipi hinnast, mida mul on plaanis kasutajaga jahtida.

Kuna suure osa tööst teen siiski mina, lisaks saate teie endale väärtuslikku xp-d, mis on veel eriti magus, kui pole combat statsid 99, siis leian, et 30% on igati mõistlik tasu (jätan muidugi võimaluse ka siplemiseks).

Niisis, veel paar aspekti, millest rääkida:

1) Kuna 07scapes ei ole sellist asja nagu adventures log, siis on raskem tuvastada saadud whippide arvu. Siinkohal oleks vajalik teiepoolne usaldus, ma olen terve enda vahvlis veedetud aja ausat äri teinud, iga whip, mis põrandale kukub, jõuab ka teie infosüsteemi!

2) Teine usaldusprobleem, mis ei ole niivõrd tugev kui seda on esimene, on kasutaja laenamine. Leian, et kuna mul on tehinguid niivõrd palju, võiks mind selle koha pealt juba usaldada :)

 

Niisiis, kel vähegi huvi, minu postkast on teile valla, kui peaks mingi ime kombel ruum otsa saama, võite vabalt ka siia kirjutada. Sama ka siis, kui on mingeid täpsustavaid küsimusi. Skype'i saab alles siis, kui läheb juba kõvemaks äritegemiseks!

 

Kena sügise algust teile, kaasmaalased

 

Shimmy!

Muudetud liikme Shimmy'i poolt

472a0e17baef46ae83e30d51dbac4844.0.gif

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Mul oleks suga jagada.


BMW <3

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.