Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Internetiga probleem

Soovitatud postitused

Yo

 

Nett käib mul ruuteriga ning minu kasti tuleb nett juhtmega. Täna päeval läks lihtsalt väga imelikul põhjusel nett ära. Ei saanud algul aru, mis juhtus ja proovimise pärast (olen nub) vaatasin kella ja kuupäeva kohta pealt internet options (mingi monitori juures on netikaabel, taoline ikoon seal). Valisin Open Network and Sharing Center ning disconnectisin active networki alt enda local area neti. Pärast ütleb ofc no connections are available ja selle all Troubleshoot jne. Kohe pärast seda antiviirus tuvastas mingi jama. Lasin tolle viiruse maha vms ja pärast seda troubleshootisin. Siis kuidagi tahtis haakuda netiga, aga ikka näitab sama asja selle ikooni pealt.

Siit tulebki mu küsimus.. Kuidas ma saaksin oma arvuti tagasi ühendada oma ruuteriga? Sest isegi kui kaabel on sees, ei näita mitte ühtegi connectioni :(

 

Märkus (!!!): Netikaabel on taga ja töökorras, sest läppariga töötab nii WiFi kui ka kaablinett.

 

Ich Hakin jeden Tag, und ich habe die Zeit und der Wafer ist schön. google translate ftw. võib teema lukku panna, sain korda.

Muudetud liikme Hau5'i poolt

lolercoaster.gif

 

pc +1

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.