Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Tervist foorumlased!

 

Kerge abipalve teie poolt, nimelt oleks soov endale läpakas soetada, kuid ei oska valida midagi, mis oleks kindlasti mõistlik valik.. ühed räägivad ühte juttu, teised teist.. mõtlesin et kirjutan ka siia, et mingisuguseid soovitusi saada. Võite ise pakkuda ka kindlasti mingeid sülearvuteid, hinnapiir on maksimaalselt kuskil 650 eurot. (ei taha väga maksimaalist üle minna, seega üritage alla selle midagi leida, kui otsida viitsite.) Kui otsite, siis arvestage sellega, et ma mängida sellega normaalselt saaks. (Far Cry 3, Crysis 3, Battlefieldi osad, CoDi osad, tuleviku GTA V jne- neid võiks ikka saada low-med settidel saada nolag pelada.) Mingit täpsustavat informatsiooni vaja, siis kirjutage, annan teada. :)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Pane 50€ veel otsa ja saad selles hinnaklassis ühe parima nii kvaliteedi kui võimsuse osas: http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=580064&highlight=Y580

Müüja kohta nii palju, et tegemist on notebooks.ee -ga (ise soetasin ka üks aasta neilt läppari). Need läpakad on uued ja garantiiga seal. Kui HV-s kasutajat pole veel, siis tee ja võta temaga sealt ühendust, kuna too hea hind kehtib vaid HV-lastele.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Jah ma lugesin... Kuna 50€ sellises summa juures pole kuigi suur lisa, siis ma andsin sellega lihtsalt teemaalgatajale veidike mõtteainet, et kas võtta see 50€ vähem maksev Asus ja saad poole kehvema võimsusega läppari või siiski kuskilt see 50€ lisa juurde võtta... Kui nii suur võimsuse vahe nii väikese hinna vahega (vaid 50€), siis imo pole tark võtta selles hinnaklassis siis poole kehvem läppar. Eks Asusel nii kehva videokaart seetõttu ka, et sisse on topitud i7 prose, mis i5-ga võrreldes annab juba 100€-se vahe. Mängimisel on esmatähtis siiski videokaart ning i5 prosest on küll ja küll aastateks.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.