Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Synergyzer

Soovitatud postitused

Pikalt ei viitsi plärada.

Ühesõnaga olin pädev Easti pelur. Mingi päev tekkis mõte lihtsalt endale Westi kasutaja osta. Nii siis hakkasingi otsima ja leidsin endale 25€ ühe kasutaja. 30lvl -97 champi - 30+ skini . Mis mind selle kasutaja juures hämmastama pani oli see, et kutt oli teinud 560 + RANKED mängu ja ta oli Bronze 4. Vahepeal nüüd sai siin rankedit pelatud 3-4 päeva ja tänaseks istun Bronze 1. Suuri plaane hetkel pole kuna suvi on kohe kohe lõppemas siis üritaks Goldi vähemalt ära saada.

Teemat uuendan pidevalt ning lisan ka omapoolseid kommentaare. Samas võite mind Duo-ma kutsuda ja nii edasi.

Üks klõps ka alustuseks (Volibeari mäng läks veits lappese. Top´is sain kõvasti counterdada ning pidevalt turrent dive. Lõpuks buildisin tankyks ning lendasin iga teamfight vastaste tiimi sisse. Q-E-R ja teamfight võis alata :)

123.jpg

//e: ei oska öelda miks pilt nii väike tuli

//e2: Tegin just ühe ränki ja närvid on nii läbi, et jube. Ma nagu tõesti ei saa aru.. kuidas saab nii sitasti mägida. See lihtsalt ei ole reaalne. Mille kuradima pärast laseb Riot selliseid tarde Rankedi. Võiks mingi uus süsteem tulla mis piirab reaalselt unskilled tüüpe rankedisse laskmast. Phant andis first bloodi ära ja nii hakkaski see asi. Dariuse(vastaste)skoor oli topis 10 minuti jooksul 6/0. See lihtsalt ei ole normaalne

//e3: Jälle üks rank ja läks üsnagi libedalt Evega. Sai midi babysititud ning lõpetuseks oli nidale 11/1. Mäng kestis 18 min

Muudetud liikme Rkristjan'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.