Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.
Tervist,
Täna oli siis nii, et saadeti mulle Skype kaudu üks MTA map(ise palusin tal saata; MTA = GTA "MOD"). Nii, sain selle kätte ning selle kaudu sai seal kaustas olev fail minu arvutile (arvatavasti see fail) viga teha. Nüüdsest on blokeeritud mul Google, Bing, YouTube, Facebook jms leheküljed. Ette annab "Locked" kirja vms ning käsib teha Survey, et vabastada see leht vms..
Lehekülje lähtekoodist lugesin, et tegemist on FileIce Survey jamaga. Kuidas saaksin selle eemaldada nendelt lehtedelt? Fail oli muidu ise viirustest vaba(nagu antiviirus ütles) ja nüüdseks on fail ka kustutatud. Kui keegi miskit tarka oskab öelda, siis on see teretulnud. Ise olen muidu mõelnud, et võiksin teha Süsteemitaaste(System Restore), kuid arvan, et ehk on ka teisi võimalusi.(Ise Youtubest midagi selle kohta vaadata ei saa)
Jaga seda postitust
Postituse link