Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

On plaanis osta auto subwoofer koos võimuga muidugi ja ühendada see arvutiga. Kas on võimalik ? Mul veel endal on mingi logitechi kõlarite komplekt ka arvuti taga kus on mingi üks mõttetu võike supakas ja 4 kõlarit vist, koos need 4 kõlarit ja väike supakas + auto supakas oleks võimalik kokku panna kuidagi ? Tasub mässama hakata? Võibolla oskate kohe mingit head supakat arvutile soovitada 100 euro piires.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Otseselt arvutiga küll ära ühendata ei saa aga kui sul on muusikakeskus mis on piisavalt võimas ,siis on täiesti võimalik ära ühendata.Ma arvan ,et see 4kõlarit ,väike supakas + subwoofer ei tasuks ära .Kui nt muusikakeskus oleks siis oleks ainult vaja subwooferit ja juhtmeid ,et ära ühendata.

29.08.2020 SEISUGA OLEN OLNUD VAHVEL.NET LIIGE 3650 PÄEVA EHK 10 aastat

Jaga seda postitust

Postituse link

osta oomipoest vms omale 3.5mm plug ja jooda juhtmed sinna külge, siis saad arvutiga ära ühendada, kui kõlarite komplekti tahad ka järgi panna siis oleks ilmselt jagajat vaja, või ühendad lihtsalt ühe arvuti esipaneeli külge ja teise taha

Yilia1

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
osta oomipoest vms omale 3.5mm plug ja jooda juhtmed sinna külge, siis saad arvutiga ära ühendada, kui kõlarite komplekti tahad ka järgi panna siis oleks ilmselt jagajat vaja, või ühendad lihtsalt ühe arvuti esipaneeli külge ja teise taha

Mõtle ka mida sa suust välja ajad.

Kui sul on muusikakeskus, siis pane supakas selle originaal bassikõlari asemele, teeb asjaliku häält küll. Samas on ka võimalik arvuti toitekat kasutada. Sealt võtta võimu + - ja mass.

Jaga seda postitust

Postituse link
Mõtle ka mida sa suust välja ajad.

Kui sul on muusikakeskus, siis pane supakas selle originaal bassikõlari asemele, teeb asjaliku häält küll. Samas on ka võimalik arvuti toitekat kasutada. Sealt võtta võimu + - ja mass.

ja mis ma valesti kirjutasin siis? tahad öelda et võimule ainult voolust piisab ja hakkab juba laulu tulema v? muidugi on 3.5mm plugi vaja et arvutile järgi ühendada

Yilia1

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
ja mis ma valesti kirjutasin siis? tahad öelda et võimule ainult voolust piisab ja hakkab juba laulu tulema v? muidugi on 3.5mm plugi vaja et arvutile järgi ühendada

Sinu jutust jääb mulje, et sa räägid sellest, et ta ühendaks kõlari otse 3.5mm plugi külge. Ja miks üldse mingi jootmisega jurada? RCAd tuleb kasutada niivõinaa, et võimu heli jookseks. Kõik elektroonika poed on täis RCA->AUX kaableid. Ei ole vaja kilplase tööd teha.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
http://www.okidoki.ee/item/2535360/ Näiteks täitsa asjalik, koju vb natuke liiga palju isegi naabrite jaoks. :)

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.