Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0

Kuidas ma saan ShrinkOnce enda arvutist ära kustudada?

Küsimus

Hommikul käisin siis arvutis ja oli kõik korras, panin arvuti kinni ja läksin tööle. Õhtul panen arvuti uuesti tööle ja tuleb mingi shrinkonce jura ette. Tuleb seal mingi kood tõmmata, et enda arvuti unlockita. Saan kõike teha, aga see fucking kast on siin ees koguaeg. Seda kustutada ma ei oska kuna ma lihtsalt ei leia/ei oska leida selle faili üles. See jura tuli arvutisse siia vast selle pärast, et väiksem vend käis siin ja ütles, et kui ta tuli siis talle tuli ka see jura, aga ma ei usu teda. Ta keeras siin nkn mingi sita kokku. PALUN AIDAKE MIND, KES VÄHEGI OSKAB!

Jaga seda postitust

Postituse link

8 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

• 0
Author of the topic Postitas

It no work. Ta pole mul netis. Kohe kui arvuti avan tuleb mingi sitane kast ette, et unlocki enda PC jne. Siis tuleb sealt mingi kood tõmmata, aga ma hui riskin ju. Tuleb sealt ei tea mis sitta. Igatahes, kui tegin arvutile resa siis tuli, et end programm svhost.exe . Ma olen suht kindel, et see ongi see jura, aga kust ma ta leida võin?

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
Proovi safe mode's seda maha lasta, seal ka ei ilmu?

Jah, logi arvutisse safe modes(Safe modes käivituvad vaid protsessid, mis windowsile vajalikud) ja täis kontroll oma arvutile anti-viiruse programmiga. Tiri alla kasvõi NOD32 trial.

Ära kindlasti svchost.exe jõuga sulge, kuna tegemist on host protsessiga, mis võib olla windowsile väga tähtis.

Oldschooler

"I never saw a wild thing feel sorry for itself..." D.H Lawrence

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
VIP

Proovi arvutit käima pannes F8't vajutada 1sekundiliste intervalidega. Nii peaks menu ette tulema, kust saad safe mode panna.

Soovitan safe modeis selle programmiga tööd teha http://www.malwarebytes.org/

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.