Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0

Steam key PC plaadiga

Küsimus

Hei.

Olen kuulnud siis sellist juttu, et kui ostad mõne mängu poest, et siis on mingi kood ka kuskil karbis, et see kuidagi steami installida & läbi tolle siis mängida. Ma ei tea kas see ongi nimoodi või ei ole. Aga kui on, kuidas ma siis tean, et seal sees karbis see kood on, sest igal karbil seda kaasas juu pole & kust seda osta saab. Või nagu ma tahaks tegelt osta omale Black ops 2 PC nagu poest & siis oleks tore, kui see key seal karbis oleks, lisaksin selle steami & saaksin mängu steami. Kas see on ültse võimalik?

giphy.gif

Jaga seda postitust

Postituse link

20 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

• 0

Uhm, iga Black Ops 2 ingliskeelne koopia on DRM Steam. Tõenäoliselt absoluutselt iga koopia, sest ainuke platform, kus Treyarch & Activision DLC'd PC'l välja annab, ongi Steam.

Endal on Black Ops 2 DVD'l ingliskeelne, mis sai ostetud GameStarist. Registered Steamis. Pmst kui plaadi sisse paned, siis ta tahab, et sa Steamiga sisse logiks, et siduda CD key kasutajaga.

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
Author of the topic Postitas
Uhm, iga Black Ops 2 ingliskeelne koopia on DRM Steam. Tõenäoliselt absoluutselt iga koopia, sest ainuke platform, kus Treyarch & Activision DLC'd PC'l välja annab, ongi Steam.

Endal on Black Ops 2 DVD'l ingliskeelne, mis sai ostetud GameStarist. Registered Steamis. Pmst kui plaadi sisse paned, siis ta tahab, et sa Steamiga sisse logiks, et siduda CD key kasutajaga.

Muidu kui läbi steami mängida tahad selle ostetud PC-iga, siis peab alati plaadi sisse panema, või paned ühekorra selle koodi ära & siis saad läbi steami kohe sisse?

Muidu saatsin selle toote kohta http://www.klick.ee/mangud/call-of-duty-black-ops-ii-pc.html ka neile kirja, küsides, kas neil on see DRM-iga protectitud, ehk läbi steami mängida, kuna seal neil seda kirjas polnud & ilma sellese seda osta kah ei sooviks :D

giphy.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
VIP

Internet: Esimesel installeerimisel vajalik internetiühendus Steami serveriga autentimiseks

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
Internet: Esimesel installeerimisel vajalik internetiühendus Steami serveriga autentimiseks

Ehk siis peaks olema, vaatasin ka ise seda, aga kuna oli steam serveritega, siis ma arvasin, et iga ostetud mäng on nagu steam seerveriga vms :D / aga oskab keegi öelda, kui ma selle installin steami ära, kas siis pean igakord plaadi sisse panema, kui steamis tahan mängida seda?

giphy.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
VIP

Ei, esimene kord on plaat vajalik lihtsalt installeerimiseks, edaspidi ei ole sul seda vaja.

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0

Okei, aga kas keegi oskad öelda, kui ma lähen poodi, kas ma ikka saaks kätte selle mängu, kuna ikka nagu pooltel mängudel on vanuse piirang +18, aga ise pole nimoodi poes käinud väga mänge ostmas, seega ei tea kas nad müüvadki. Muidu ise olen 16, saan varsti 17 või müüvad ikka kõikidele?

giphy.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
VIP

Võta emme või issi kaasa kui ei julge :D Agajah eestis väga ei vaadata seda imo, 12 aastased saavad lebolt csi või gta kätte juba

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0

:D

Muidu sain ka vastuse:

„Toode on DRM-ga protectitud ja vastav kood on karbis kaasas.

Kas steam seda key-d ka aksepteerib, seda ei oska kahjuks öelda.

Ainuke võimalus teada saada on mäng ära osta ning proovida.“

Et siis arvate, et ikka saab selle steami panna :D ?

Ma arvan, et selle kuu lõpus ostan mängu ära.

giphy.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
:D

Muidu sain ka vastuse:

„Toode on DRM-ga protectitud ja vastav kood on karbis kaasas.

Kas steam seda key-d ka aksepteerib, seda ei oska kahjuks öelda.

Ainuke võimalus teada saada on mäng ära osta ning proovida.“

Et siis arvate, et ikka saab selle steami panna :D ?

Ma arvan, et selle kuu lõpus ostan mängu ära.

No kui ei saa, siis vii poodi tagasi või võta steam suppordiga ühendust, ma ostsin kunagi mihkli laadalt HL2E1 ja kood oli kasutuses juba, väike jutuajamine suppordiga ja sain endale teise steami acci, kus oli peal juba muud ja paremat oldschool kraami peal.

Chuck_Raadik.png

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0

Ei hakkanud uut teemat tegema, vaid kiire küsimus siia siis :D

Nimelt sain mängu kätte & karpi avades on 2 plaati seal, täpselt samad, ainult ühel kirjas disc 1 teisel 2. Mis vahet neil on ja kummaga ma mängu installin steami ?

giphy.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0

Koodi aktiveerid steamis siis hakkab alla laadima. Kui seda teha ei taha ,siis https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=5357-FSQM-0382 õpetus, kuidas plaadilt steami installeerida.(Alguses ikka aktiveerid ja paused tõmbamise). Mis disk 1 ja 2 puutub siis issand jumal, kas sa tõesti ei ole ühtegi mängu poest varem ostnud, kasuta loogikat.

1

Foorumi isa

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0

Ei ole jah poest ostnud :D ja kui olen kuangi saanud siis ikka üks DVD ainult, aga jah, panin esimese plaadi sisse laadis ja küsis koodi, panid ära ja siis laadis edasi, kuni tahtis teist plaati, panin sisse ja laadis edasi, kohe saab mängida. Yee :D

giphy.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0

Peaks saama, endal oli Mw2 vene keelne ja steam võttis ilusti omaks. Äkki saab poodi tagasi viia? Oli ostes ümbriste ja värkidega kõik korras, ma olen kuulnud, et nolgid avavad neid, võtavad koodi ja teevad pilti. Plaat jääb poodi, aga koodi panevad steami.

Ütleb duplicate CD? [email=https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6823-QADN-7849]https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6823-QADN-7849[/email]

Kui üldse erineb, siis....

Foorumi isa

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.