Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Küsimus

Niisiis. Tõmbasin omale lihtsalt proovimiseks Mozilla Firefoxi. Vahest on ikka vaheldust vaja ja millegipärast hakkas mulle selle kujundus isegi rohkem meeldima kui Chrome oma.

AGA. Nüüd oleks mul siin vähe suuremale ringile selline küsimus, et kas kuidagi on võimalik ka nii teha, nagu on Chromel: et kui avad uue tab-i, siis tulevad ette need enim külastatud leheküljed jne. Ise vaatasin enda arust kõik settingutest läbi, aga lahendust ei leidnud. Et kui keegi teab, kas selline asi on võimalik, siis andke aga julgelt teada :)

Ette tänades, Snoopy.

Jaga seda postitust

Postituse link

4 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

• 0
SUPERVIP

Kui on kõige uuem Mozilla Firefox ,siis peaks tulema automaatselt ette enim külastatud leheküljed.

29.08.2020 SEISUGA OLEN OLNUD VAHVEL.NET LIIGE 3650 PÄEVA EHK 10 aastat

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
Author of the topic Postitas
Kui on kõige uuem Mozilla Firefox ,siis peaks tulema automaatselt ette enim külastatud leheküljed.

no ma enda arust tõmbasin jep kõige uuema FireFoxi, aga kui ma uue tabi võtan, siis tuleb mingi delta otsing. Ma ei tea sedagi, kuidas seda deltat ära muuta, nt. google peale

Seadetes saab igast teemasid ja asju muuta, kuid mingeid vajalike seadeid ma küll ei leia :P

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
VIP

Tööriistad -> Sätted -> Üldine -> Firefoxi käivitamisel: Kuvatakse viimati avatud aknaid ja kaarte. Seda tahtsid?

Veebidisain, Programmeerimine, Debian&Centos - PM

329115.gif

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.