Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

EpicUltraHardcore [ Hardcore ]

Soovitatud postitused

cooltext1101241907.png

 

- Serverist Natkukene -

 

Tere,nagu pealkiri ütleb on server UltraHardcore modi peal mis teeb mängimise väga raskeks. Valisime sellise modi sellepärast et, eestis pole sellist modi varem kasutatud ja endalegi tundus huvitav. Serveris on vägavähe pluginaid ja lagi ei peaks olema. Serveris on võimalik tellida erinevat looti erineval summal on erinevad asjad. Ütlen kohe ära et, serveris tuleks kasutada selget mõistust ja külma närvi.

 

- Kuidas asi käib -

 

Asi käib nii et, olete harjunud tavalises mc's kuskilt künkalt alla kukkuma ja elud regenivad end ära kui hunger bar on täis aga, siin on nii et kui kukud kuskilt künkalt alla ja sul läheb nt: 1 elu ära ja hunger bar on täis siis see üks elu ei regeni end ära enne kui olete ühe kultseõuna ära söönud paar asja veel et, serveris polevõimalik omale protti küsida, kui vajutad tabi näed oma elusid ja teiste elusid kes serveris on. Serveris pole võimalik omale teha/sethome, ega saa kasutada comandi /back.

 

- Tiim -

 

- Asutaja -

Ihasdacookie

 

- Arendaja -

Mystery

 

- Info -

 

IP: b3.lionhost.org:25578

Foorum: Tulekul

Mängumood: UltraHardcore

Whitelist: Pole

Host: Lionhost

Slote: 24

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Vaatasin serveri üle, paar viga vms..

Serveril on 6 pluginat. Okei, vähem laagi saan aru, aga NoCheatPlusi või sellist pluginat ei ole. Surin spawnis ära tänu endermanile, sain /Back ja /Sethome teha. Peaksite spawnile panema mob-spawningu deny. Muidu mdea, suht normaalne server.

-Edu!


Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Ma ei tea, kas see plugin on juba serveril peal, aga soovitaks seda: http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/hardcore/, siis kui mängija saab surma saab ta automaatselt banni serverist (siis oleks serveris raske mängida:))

Muudetud liikme JustaJokeXD'i poolt

Vahendan PayPal/Krediitkaardi jms oste, vahelt võtan ainult 5%-i, kui soovi PM

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Kui auto banni saaks, siis eriti vist inimesi ei käiks serveris..

Jah, aga siis oleks server hardcore, sama, mis on singleplayeris (surma saad pead maailma ära kustutama, serveris maailma kustutamist muidugi ei oleks, aga m6tte jääb samaks)


Vahendan PayPal/Krediitkaardi jms oste, vahelt võtan ainult 5%-i, kui soovi PM

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.