Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

SuveCraft [SURVIVAL] 24/7

Soovitatud postitused

KaidoGames hackis serverit kunagi....

Täpselt unustasin sellegi öelda !

Ja kordan üle et Survival kui selline server pole mõtet, omanik KlausGames lihtsalt jagab max enchanted asju ja annab 5 stacki dia blocke enda sõpradele.

Ja juhtkonda valib tema enda sõbrad "KES MIDAGI EI OSKA" !

35mmc78.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas

Need kes kirjutavad, et "Meeskond on alaarenenud" on sinu sõbrad! Üks on nendest Phantom! Pole vaja vaielda mingi ühe teema pärast terve elu maha..

Küsiks veel, et miks sa kirjutad kogu aeg KATUSELT KÕRVALE!? Ja kuhu kadus KaidoGames tõestus?

Hackis serverit? Kuulsid kuulujutte? Kuule mata need sõnad maa alla.. Need Gofey ja Phantom olid tõelised Hackerid? Ja pole vaja hakkata spammima enam! Lõpetame selle rüüstamise teema?

Jaga seda postitust

Postituse link
Need kes kirjutavad, et "Meeskond on alaarenenud" on sinu sõbrad! Üks on nendest Phantom! Pole vaja vaielda mingi ühe teema pärast terve elu maha..

Küsiks veel, et miks sa kirjutad kogu aeg KATUSELT KÕRVALE!? Ja kuhu kadus KaidoGames tõestus?

Kas pean otsima kuskilt 2 kuud vana asja ülesse ?

Ja kirjutan mida tahan

JA fixige see värk et mina tegin serveri püsti mitte teie, te ju ei oska midagi, ja kusjuures on vaja vaielda, lihtsalt see server nii omadega maas.

Ja ma ei teagi kõiki inimesi siit :)

Ja nad räägivad tõtt !

35mmc78.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Mis mõte on mängida kui annan oma kallikestele mingid full asjad, pole mõtet ja see on nii igav server ja selleks see ka jääb

killself.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Ma olen sinuga nõus

killself.gif

Jaga seda postitust

Postituse link

Nii nüüd saab natukene pilte siis riputada.

KaidoGames ja KlausGames isiklikult käisid MINU serveris !

Hakkasid ropendama ja laimama mu serverit ja ütlema et nende oma 100x parem !

Natukene siis pilte NENDE serverist !

Lingid: http://tinypic.com/view.php?pic=2u9rc6c&s=5 ja http://tinypic.com/view.php?pic=vx10dg&s=5

Neile ila ajamine oli ikka väärt töö, ma ütlend 100 korda ma ei hacki midagi, ma ei oskagi kuid noh nemad usuvad ja lubavad minna Politseisse !

Jutu järgi tegemist täielikult 10 aastastega või isegi nooremad.

IMG_04072013_141447.jpg

IMG_04072013_141121.jpg

Muudetud liikme Gofey'i poolt

35mmc78.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

lisan ka 3 pilti mis tegin

2013-07-04_15.07.34.png

2013-07-04_15.07.13.png

2013-07-04_15.04.58.png

Nemad tulid alguses serverisse laimama ja meie laimasime vastu

Muudetud liikme Now0n3'i poolt

killself.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Jaga seda postitust

Postituse link
Neiud, ärge nüüd tülli minge... Nagunii see server kaua ei kesta.

Ah ei no tore ju mingite tüüpidega trollida nagu seda on SuveCrafti juhtkond :P

Nii ma ütlesin et kui tahad võin muretseda küll :D Issand vanaema tule appi

Ja see mis ütlesin on tõsi ju ? Või väidate vastu ?

Muudetud liikme Gofey'i poolt

35mmc78.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas (muudetud)

Aga vot 2kki ongi t6si?? Kust ma teadma peaksin???

Nii nüüd saab natukene pilte siis riputada.

KaidoGames ja KlausGames isiklikult käisid MINU serveris !

Hakkasid ropendama ja laimama mu serverit ja ütlema et nende oma 100x parem !

Natukene siis pilte NENDE serverist !

Lingid: http://tinypic.com/view.php?pic=2u9rc6c&s=5 ja http://tinypic.com/view.php?pic=vx10dg&s=5

Neile ila ajamine oli ikka väärt töö, ma ütlend 100 korda ma ei hacki midagi, ma ei oskagi kuid noh nemad usuvad ja lubavad minna Politseisse !

Jutu järgi tegemist täielikult 10 aastastega või isegi nooremad.

on sul t6estust et me k2isime ytlemas et meie servu on 100 korda parem ja mida iganes??

Muudetud liikme LionCraft'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Mõnus pc kogumine käib siin.

OT: Väga pohhui pole, kes selle serveri tegi? Ise müüsid maha. Ostad endale firma ja pead seal mainima, et see firma on tehtud, selle venna poolt, kuupäev ja kellaaeg? Nii segane server üldse. Ja las nad annavad neid asju tasuta oma sõpradele. Ise viivad oma maine alla. (Juba tegid seda.)

@Gofey: Sa võiks ära õppida õigekirja. ;) (Paha on lugeda.)

Muudetud liikme Egertt.'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
Mõnus pc kogumine käib siin.

OT: Väga pohhui pole, kes selle serveri tegi? Ise müüsid maha. Ostad endale firma ja pead seal mainima, et see firma on tehtud, selle venna poolt, kuupäev ja kellaaeg? Nii segane server üldse.

@Gofey: Sa mainisid, et nad võiks ära õppida õigekirja. Sama soovitus sullegi. ;)

Eks ma hakkan õppima :P Ma kiiresti kriban siia teksti aga noh see klausike kirjutab 30 minta kirja :D

Ja lihtsalt ma soovin servut maha teha :P sest seda on vaja

35mmc78.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link

Hr_Toivo ja KaidoGames ei oska mitte m******, Toivo ei osanud alguses prottigi peale panna , minutead Toivo ostis admini , ja kadiogamesist ei tasu rääkidagi, see ei oska midagi, ja White on alles mingi kuuaega mainkrafti mänginud et jamh , kogemusi pole kellelgil ega oskusi , nende teadmised tulved otse Googlest

Jaga seda postitust

Postituse link
Hr_Toivo ja KaidoGames ei oska mitte m******, Toivo ei osanud alguses prottigi peale panna , minutead Toivo ostis admini , ja kadiogamesist ei tasu rääkidagi, see ei oska midagi, ja White on alles mingi kuuaega mainkrafti mänginud et jamh , kogemusi pole kellelgil ega oskusi , nende teadmised tulved otse Googlest

Aga vaata jutt mida Hr_Toivo rääkis et tal oli server vaat ja teenis ühe päevaga 300 euri ja 100 mängjat :P

35mmc78.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline
This topic is now closed to further replies.

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.