Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0
Jälgi teemat sisse logides  

Saaks keegi aidata?

Küsimus

Mul on elioni nett 100mbit/s (ruuter) ja probleem on selles, et cs 1.6 on mul ping 40-60 vahel, ma lihtsalt ei saa aru milles probleem on?Tavaliselt on kõik programmid kinni.Olen küsinud teistelt mis nett neil on ja mõndadel on olnud sama mis mul ja neil on ping alla kümne.

Rated on mul ka paigas.

Kas keegi saakd mind aidata?

Muudetud liikme cuZ'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link

8 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

• 0

Ping ei sõltu eriti lahtistest programmidest(v.a torrentite jms puhul) ning ega ka oluliselt interneti upload/download speedist. Pingi mõjutab serveri asukoht sinu suhtes. Seega, parim viis pingi vähemaks saada on otsida mõni server, mille füüsiline asukoht on sulle lähemal. Samuti vaata, et samal ajal faile alla ei lae kuskilt ega striimi midagi(muusika näiteks).

Signa.png

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0

See on download speed, mis on võrreldav 12,5MB sekundis. Sa ei saa download kiiruse järgi vaadata pingi suurust.

Kasutad ka DigiTV-d? Ma ei oska nüüd öelda, kas see otseselt mõjutaks pingi, aga DigiTV tõmbab poole laadimiskiirusest maha. Seda öelda mulle supportis kui neilt e-maili teel küsima läksin. Tänu sellele, et see hakkas igasugust tõmbamist segama, lasin DigiTV eemaldada ning praegu kasutan Starmani Zuum kaarti.

Linnas, maal? Arvan, et elad linnas, sest 100mbit levibki ainult linnapiiris.

Mine speedtest.net ja näita meile, milline su olukord hetkel on.

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP

Sa ilmselt elad lähimast telemastist kaugel siis. Oled kursis, kus see sinu kandis olla võib?

Elioni 100mb/s nett tuleb sisse juhtmega? Pole vaja mingit telemasti?

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
Elioni 100mb/s nett tuleb sisse juhtmega? Pole vaja mingit telemasti?

Tuleb, aga minul on nt. nii, et maja keldris on see kilp, mis veab interneti majja laiali ning kilpi tuleb ühendus (levi) mastist. Ega nüüd maakohtades ei hakata mastist juhtmega kaugelt majja vedama. :D

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.