Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0
Jälgi teemat sisse logides  

YouTube

Küsimus

SUPERVIP

Tervist,

Tahaks küsida sellist asja ,et oleks plaanis hakkata tegema YouTube videosi ,aga see Gaming pole eriti lõbus enam. Et ootan siis soovitusi mis asju me võiks teha Arvutis (Õpetused, Animationid jne jne).

Kirjutage siis sellesse teemasse!

Bf3_Mystery.png

bug.gif

Jaga seda postitust

Postituse link

3 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

• 0

Ma olen tegelenud youtube-ga viis aastat juba. Olen proovinud teha erinevaid kanaleid, koos erinevate videotega, kuid mitteükski kanal ei ole istunud mulle üldse. Nüüdseks otsustasin ikka teha kanali nimega: LoodusVaatleja, kuna looduse vaatlemine ja jäädvustamine on juba neli aastat minu hobiks olnud. Tunne on kohe hea, kui saab jälle loodust jäädvustada (filmida) ja teistega oma tegemisi jagada. Vali see, mis sulle endale tegelikult meeldib ja, millele sa viitsid aega pühendada. Pole mõtet teha videoid, millest sa pole huvitatud. Sulle ehk sobiks tõesti teha õpetusi arvutis, õpetusi tarkvarast jne. Edu sulle!

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.