Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Küsimus

14 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

• 0
SUPERVIP

Mille jaoks sul seda vaja on ?

29.08.2020 SEISUGA OLEN OLNUD VAHVEL.NET LIIGE 3650 PÄEVA EHK 10 aastat

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP
Mida küsimust lol...

Oled loll või mängid lolli ?Ma küsisin mida sa sellega teed ,kas nagu tahad korralikult sõita või niisama sõita.

Ega kui sa sellega kuskil metsas sõita tahad või nagu korralikult ,siis see jääb sulle kindlasti lahjaks.Sellise sittaga jääd igale poole kinni.Ega kui tänava peal tahad sõita siis käib kah aga ikkagi on sitt.

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
Author of the topic Postitas (muudetud)
Oled loll või mängid lolli ?Ma küsisin mida sa sellega teed ,kas nagu tahad korralikult sõita või niisama sõita.

Ega kui sa sellega kuskil metsas sõita tahad või nagu korralikult ,siis see jääb sulle kindlasti lahjaks.Sellise sittaga jääd igale poole kinni.Ega kui tänava peal tahad sõita siis käib kah aga ikkagi on sitt.

Okok, Näiteks kui metsas ja või tänava peal (kooli sõita jne), Kas 16 aastane võib sõita näiteks 250-350cc?

Teema lukku, mõtlesin ümber.

Muudetud liikme ModeSt3p'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP

Kas sa oled loll või mängid lolli? 150cc jääb sul kinni ja tänaval jalgu? Hea nali tõsiselt.

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP

50cc-sega saab juba piisavalt hästi kärutada.

Kas ATV-l ei olnud lube vaja, et sõita? :D

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP
Kas sa oled loll või mängid lolli? 150cc jääb sul kinni ja tänaval jalgu? Hea nali tõsiselt.

Mulle tundub ,et oled ise loll.Ega jh ,kui sa metsa vahel sõitad siis jh kinni ei jää ,kuna seal on tugev pind.Aga mine sinna kus on pehme ja vajub kiiresti sisse ja ma tahaks näha kuidas sealt välja saab.Kui saa sõida 150cc atv ja nüüd võttad +400cc siis peaksid aru küll saama ,mis vahe on sõita.Kõik on sõitnud metsa vahel ja 150cc saab hakkama küll aga kui minna kuhugi teise kohta ,kus korralikult vajub siis seal jääb juba kindlasti hätta.Ja kes ütles ,et tänav jalgu jääb ,loe ka ennem.Mina olen sõitnud 150cc ja tundub küll mõttetu minu jaoks ,pigem sõidan +400cc atv ,kuna sellega on kindlasti parem.Aga jh ,kui 14a oled ,siis väga pole mõttet suurega sõita .Kõik oleneb atv ,kaalust ja teistest asjadest.Mina rohkem väga vaielda ei viitsi selle teema üle.

50cc-sega saab juba piisavalt hästi kärutada.

Kas ATV-l ei olnud lube vaja, et sõita? :D

Kui oma maa on siis pole küll vaja aga kui linna vahel tahad sõita ,siis on paraku vaja.

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
VIP
Mulle tundub ,et oled ise loll.Ega jh ,kui sa metsa vahel sõitad siis jh kinni ei jää ,kuna seal on tugev pind.Aga mine sinna kus on pehme ja vajub kiiresti sisse ja ma tahaks näha kuidas sealt välja saab.Kui saa sõida 150cc atv ja nüüd võttad +400cc siis peaksid aru küll saama ,mis vahe on sõita.Kõik on sõitnud metsa vahel ja 150cc saab hakkama küll aga kui minna kuhugi teise kohta ,kus korralikult vajub siis seal jääb juba kindlasti hätta.Ja kes ütles ,et tänav jalgu jääb ,loe ka ennem.Mina olen sõitnud 150cc ja tundub küll mõttetu minu jaoks ,pigem sõidan +400cc atv ,kuna sellega on kindlasti parem.Aga jh ,kui 14a oled ,siis väga pole mõttet suurega sõita .Kõik oleneb atv ,kaalust ja teistest asjadest.Mina rohkem väga vaielda ei viitsi selle teema üle.

Kui oma maa on siis pole küll vaja aga kui linna vahel tahad sõita ,siis on paraku vaja.

Sa ise ka saad aru mida sa sogad? Inimene küsis kuskohast seda osta, mitte kas see jääb SINU arvates lahjaks / mõttetuks? Sinu jutt on ilmselgelt "wannabe tarkpea", mida sa tegelikult pole. Ilmselt pole sul endal ATVd elus olnudki, sõbra-sõbra-tuttava omaga oled korraks sõitnud ja nüüd tark valmis.

150ccga saab piisavalt funnida, kusagil soos sa muidugi ei roni sellega aga niisama kärutamiseks maa ja ilm. Muidugi ei saa võrrelda seda suure kubatuuriga mootoritega, sest see on tunduvalt funnim igatipidi - samas on see kindlasti tugevalt kallim osta ning ka üleval pidada. Ise oman 700cc Suzukit ning minujaoks on sellest küll - saab liigelda igal pool.

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
Author of the topic Postitas
Sa ise ka saad aru mida sa sogad? Inimene küsis kuskohast seda osta, mitte kas see jääb SINU arvates lahjaks / mõttetuks? Sinu jutt on ilmselgelt "wannabe tarkpea", mida sa tegelikult pole. Ilmselt pole sul endal ATVd elus olnudki, sõbra-sõbra-tuttava omaga oled korraks sõitnud ja nüüd tark valmis.

150ccga saab piisavalt funnida, kusagil soos sa muidugi ei roni sellega aga niisama kärutamiseks maa ja ilm. Muidugi ei saa võrrelda seda suure kubatuuriga mootoritega, sest see on tunduvalt funnim igatipidi - samas on see kindlasti tugevalt kallim osta ning ka üleval pidada. Ise oman 700cc Suzukit ning minujaoks on sellest küll - saab liigelda igal pool.

Jutt on normaalne (Y)

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP

Sa ei taha vaielda, sest sul pole muid argumente välja tuua. Ma olen väga hästi sõitnud 4x4 ja Quadiga metsas ja pehmel pinnasel. 150cc on täiesti piisav.

Miks sa komasi paned valesti ja punkte?

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP

Kui sa loeks esimeselt lehelt kuti kommentit, siis sa vist märkaksid, et ta ise ka enam ei taha neid. Ja need mis sa välja pakkusid, puhtad hiinakas, kw nii vähe.

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.