Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Küsimus

Tervist,

Kas te oskaksite soovitada wifi paketti? Nimelt on peres siis 4 arvutit, aga väga harva kasutavad kõik 4 internetti korraga, enamasti 2-3. Kiirus võiks jääda ikka normiks, aga samas soodne hind. Tahaks ka teada, näiteks kui 1 arvuti kasutab wifit on näiteks kiirus 1 mb sek, aga kui 4 arvutit siis see jagada neljaga ehk iga arvuti saaks nagu enda kiiruseks ~250 kb/s?

RRG_signa.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link

10 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

• 0
VIP

Ise kodus kasutame elioni 5 mb'st paketti 5 arvuti peale. Piisab täiesti. Alla laadidess umbes 500 kb/s

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0

Oleneb, kus elad. Enda kodukohas Elion saab pakkuda mulle vaid üüberaeglast netti, seetõttu istun Starmani otsas, kuid vahetaksin meelsasti Elioni vastu ära, kui oleks vaid kiiremad kiirused siin (Starmanil pidevalt net õhtuti aeglane, samuti ka paljud teised täheldanud, et Starmani internet veidike ebastabiilne). Aga Elioni enda kodukal olemas ju hinnakiri: https://www.elion.ee/eraklient/internet/interneti-p%C3%BCsi%C3%BChendus

Ise soovitaksin võtta 50Mbit/s ühenduse, hinnavahe aeglasematega on vägagi väike ja seetõttu tasuks see kiirem juba võtta.

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP

Kas ma saan õigesti aru, et kuni 12mbit ja 1mbit up ning 50mbit down ja 10up on sama sinnaga (20€)? Kui jah, siis ma arvan, et kindlasti vahetan välja.

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
Author of the topic Postitas (muudetud)
Oleneb, kus elad. Enda kodukohas Elion saab pakkuda mulle vaid üüberaeglast netti, seetõttu istun Starmani otsas, kuid vahetaksin meelsasti Elioni vastu ära, kui oleks vaid kiiremad kiirused siin (Starmanil pidevalt net õhtuti aeglane, samuti ka paljud teised täheldanud, et Starmani internet veidike ebastabiilne). Aga Elioni enda kodukal olemas ju hinnakiri: https://www.elion.ee/eraklient/internet/interneti-p%C3%BCsi%C3%BChendus

Ise soovitaksin võtta 50Mbit/s ühenduse, hinnavahe aeglasematega on vägagi väike ja seetõttu tasuks see kiirem juba võtta.

Ma elan Sakus. Ja majas, mitte korteris. See, et elad majas pidi ka hinda mõjutama vist (?) Aga minuteada pole ju mbit/s ja mb/s sama, mitu mb/s on siis kiirus? Või mõlemad samad ?

//Seal olid mingid sellised asjad:

* Pakume üksnes aadressidel, kus on loodud tehniline võimalus pakkuda teenust fiiberoptilisel võrgul.

**Pakume üksnes aadressidel, kus on loodud tehniline võimalus pakkuda teenust VDSL tehnoloogial.

Seletage mulle, mida need tähendavad ja kuidas ma näen kas mul on loodud selline võimalus?

PS! Me ei võta wifit sellesse majja, vaid uude majja kuhu me kolime augustis. See on mingi 2 kilti preagusest majast.

Muudetud liikme ..Marko..'i poolt

RRG_signa.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP
Kas ma saan õigesti aru, et kuni 12mbit ja 1mbit up ning 50mbit down ja 10up on sama sinnaga (20€)? Kui jah, siis ma arvan, et kindlasti vahetan välja.

Kui sa oled fiberoptilisel võrgul, siis saad võtta selle 50mbit, aga kui ei ole, siis saad 12mbit võtta max.

50Mbit/s on 6.25 MB/s

Mb on megabit.

MB on megabait.

1 MB = 8 Mbit

Jälgi seda, et ühel on B väike ja teisel suur.

game-discounts-cheap?refcode=4d888b218ded

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.