Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Mining botfarm (12 boti)

Soovitatud postitused

Admin

Kuna bottisin enda arvutiga ja nüüd tahaks ka muude asjadega tegeleda ei ole võimalust enam bottida ja müün oma farmi maha hea hinnaga + kaasa saab minu enda tehtud private tribot mining scripti (kaasa saab ka source'i) koos ka goblin scriptiga, millega alguses endale kohe veidi leveleid teha. - Script võin väikesel määral ka ostja soovile muuta, samuti võin teha ka suuremaid muudatusi, kui olenevalt muudatuse suurusest hakkab muutuma ka hind.

Scriptiga saab minida mining guildis ja east-varrock mines. Saab nii bankida kui ka powermineda levelite saamiseks. Väldib gaasi eralduvaid kivimeid (iga kord ei õnnestu). Juhul kui see lõhub teie pickaxe proovib ta seda lumbys parandada. Samuti kõnnib oma spoti tagasi kus tuli, sama juhtub ka siis kui saate lihtsalt surma, kõnnib alati oma kohta tagasi. Sisaldab piisavalt failsafe, et botide keskmist jooksmist säilitada ligi 30h. Olen saanudka 25h+ jooksmisi. Väga harva saan alla 8h proggisi (juhul kui bot randomisse kinni ei jää, enamus randomeid on triboti poolt ära lahendatud).

Kasutajaid on mul 12 tükki. Mining levelid on varieeruvalt 76 - 94, lvl 76 madalamat ei ole. 21 päevase banni on saanud ainult 1 kasutaja, ülejäänud kasutajad on puhtad. Nimed pole genereeritud automaatselt vaid manuaalselt pandud, ehk siis ei ole fghhjh1001 vms vaid ikka tavalised ja vahest ka naljakad nimed(ei viitsi väga palju vaeva nimede mõtlemisega näha). E-mailid kasutajate sisselogimiseks moodustavad jadanumbrid nime lõpus ehk siis näide: minginimi1@oo.ee - minginimi2@oo.ee jne. Ühelgi kasutajal pole kunagi olnud turvaküsimusi ega bank PIN-i, ehk tagasitõmbamise võimalust ei ole, nii nagu need alguses on olnud nii on kõik jäänud. Kõik kasutajad on ka tehtud Old-School RS-i ajal, ehk siis kasutajad ei ole väga vanad.

Bottimisest niipalju, et olen viimased 2 kuud suicide bottingut teinud ja ei ole saanud ühtegi banni, ega warni ega midagi, üldiselt ei ole see suure riskiga spot. Juhul kui botfarmi korralikult üleval pidada teenib sellega kuus (müües coali maha hetkehinnaga veidi odavamalt kui turul 140ea) ligi 240M kuus.

Terve farmi hinnaks pakuksin 30 EUR, SEB või SWED. Küsimused esitada kas siia või PM või võtke minuga ühendust skype teel! Eraldi saab kasutajaid osta 5€ tükk + scripti võib soovi korral kaasa saada (Tribot VIP tuleb eraldi osta, kas läbi minu või ise).

Minu andmed:

Nimi: Marttin Notta

Elukoht: Rakvere, Lääne-Virumaa

image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg

Muudetud liikme Orunescapemarket'i poolt

iLoIgOX.gif

Runescape kulla OST/MÜÜK

Krüptoraha OST/MÜÜK

Paypali/skrilli raha OST/MÜÜK

Jaga seda postitust

Postituse link
Admin
Author of the topic Postitas (muudetud)

JAANIPÄEVAPAKKUMINE:

Võin müüa ka kasutajaid eraldi 5 EUR kasutaja + kui soovi on siis saab ka scripti kaasa (kasutamiseks peab olema tribotis VIP mis maksab 5€ kuus). Terve komplekt läheb müüki 45 EUR-iga ehk siis ostes kõik saad pm 3 kasutajat veel tasuta.

Nagu öeldud on kõik küsimused ja asjad täiesti puudu, ehk saate kõik kasutajad endale omastada / sealida koheselt, ei ole ka bank PIN-i mitte ühelgi. Neljal kasutajal on veel pool kuud membership aega ka järgi. Kui tahate osta botfarmi aitan ka teil triboti üles seada, kui tekivad raskused.

iLoIgOX.gif

Runescape kulla OST/MÜÜK

Krüptoraha OST/MÜÜK

Jaga seda postitust

Postituse link
Admin
Author of the topic Postitas (muudetud)

UUS PAKKMINE!

Müün tervet farmi 30 EUR-iga (ühe kasutaja hind sellisel juhul 2,5 EUR), kolmel on veel smithing level 30+ ja agility levelit).

Eraldi kasutajaid müües on ühe hinnaks ikkagi 5 EUR!!!

iLoIgOX.gif

Runescape kulla OST/MÜÜK

Krüptoraha OST/MÜÜK

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.