Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Küsimus

Nimelt üritasin küll netist otsida, kuid ei leidnud...

Nimelt: Isal on liisinguauto ning isa on siis n.ö " kasutaja ". Küsimus nüüd, kas ma tohin sõita selle autoga ilma liisingu/panga volituseta, sest pmst üks neist on ju auto omanik? ( Kaasas auto tehniline pass )

Onu mainis, et seda seadust oli eelmise aasta lõpus või selle aasta alguses muudetud, kuid ei suuda seda ise välja kaevata kahjuks.

Kas keegi oskab 100% kindlalt öelda või oskab anda mulle koha, kust ma selle teemalist informatsiooni leiaksin?

trooja1.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link

7 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

• 0
VIP

Suurem osa autosi on liisitud. Väga kahtlen, et sa sellega sõita ei tohi. Lase isal teha tavaline volitus sulle ja kõik.

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
VIP

Kui on liisitud auto, siis sinu isa on seal ainult kasutaja?

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
VIP

Kui nii, siis vist peab saama arvatavasti volituse, aga seda peaks su isa täpsemalt teadma. Raske pole homme panka helistada ja üle küsida.

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
Kui nii, siis vist peab saama arvatavasti volituse, aga seda peaks su isa täpsemalt teadma. Raske pole homme panka helistada ja üle küsida.

Yeah, kui tehakse see roheline pass, siis sinna listitakse kõik kasutajad ning omanik. Kui liising, siis pannakse ainukasutaja, seda saab reguleerida tho. Nagu ceuz ütles, holla @ the bank.

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0

Auto omanik on küll Pank, aga antud juhul isa on märgitud kui vastutav kasutaja, teised kui tavakasutajad. Politsei ei ütle midagi, ega tee trahvi, noomitusi, hoiatusi.

Juhul kui juhtub avarii ja asi läheb uurimisse, ei ole kindlustusfirma kohustatud korvama kahjusid. Liisingus olevatel autodel peab olema igal kasutajal olema eraldi panga poolt ametlik volitus. Ja volitajaks ei ole mitte isa, vaid pank.

Ma ei väida, et kõik pangad on sellised või see on ka hetkel nii, aga sellised olid reeglid Swedpangas aastal 2008.

-Desty.

Oldschooler

"I never saw a wild thing feel sorry for itself..." D.H Lawrence

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.