Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0

Vaja abi minecraft worldedit pluginiga.

Küsimus

Nonii, minecrafti sõbrad. Kas keegi saaks aidata mind veits worldedit plugini seadistamisel? Oleks vaja sealt igast mõllud paika panna ja tahaks saada ka nii, et igaüks seda worldeditit kasutada ei saa.

 

Kes oskab aidata siis skype OlgerV2 ja võib ka kohe siia alla kirjutada, kuigi seadistamisel eelistaks ikkagi läbi skype rääkimist...

 

Ette tänades xksad123 :)

 

 

EDIT: Vbla keegi oskab veel aidata mind muude asjadega ka. Mul 2 servut hetkel tegemisel 1 survival ja teine skyblock. Mõlemad peaaegu valmis vaja aint viimased lihvid teha. Niiet kes tajub seda asja oleks väga tänulik :) Ja kui mõni mõtleb, et ma midagi ei taju selle koha pealt siis eksite. Ma olen sellega varem ka tegelenud kuigi suht suur paus oli selle koha pealt ja niipalju muutunud :)

Muudetud liikme xksad123'i poolt

[sIGPIC][/sIGPIC]

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

2 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.