Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

MineWars hamachi server

Soovitatud postitused

Tervist, tegin täna endale hamachi serveri. Serverile panin vajalikud pluginad peale ära. Server avatakse homme. Kellel soov sinna tulla siis Pmis, küsige hamachi Id ja passwordi. Ip on:25.45.29.117 . 2 esimest kommenteerjat saavad Adminiks, kui käituvad ilusasti siis saad Rank-upi. Homme on pidulik avamine. Ilmselt kell 16.00 või isegi ennem. Täpsema informatsiooni avaldan siis kui olen tagasi koolist. Koduleht: Valmib. Ranke osta ei saa, kuna rangid peab ise välja teenima.

Muudetud liikme Pooling'i poolt

meh

Jaga seda postitust

Postituse link

Nimeta palun üks imelik inimene kes viitsib mingiseid lambiseid hamachi servusi mängida?

Arvan, et ennem mängitakse kasvõi singleplayerit, tahad serveriga tegeleda laiemal viisil siis mine telli kuskilt hostist endale server olen kindel, et neil on sulle üks tore pakkumine :)

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas (muudetud)

Mõtlesime sõpradega osta serveri. Teema võiks tõesti ilusam olla, aga miski pärast ei saa ma järgmisesse ritta kui vajutan enter. Kellel hamachi server või hamachi olemas see viitsib serverisse tulla.

Muudetud liikme Pooling'i poolt

meh

Jaga seda postitust

Postituse link

Soovitused minu poolt:

1.Osta server,alguses kui raha pole piisab ka 1GB või vähem.Üks odav eesti hea host on Finatichosting,ise tellin sealt

2.Kui ei taha raha raisata siis lase/ava pordid

3.Tee teema natukene ilusamaks.

Kena päeva jätku

Gofey

35mmc78.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.