Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0

starmani Xl internet livestreamimiseks?

Küsimus

Tere!soovin siis elioni internetti valja vahetada kuna Elion ei suuda pakkuda nii suurt uploadi kui mul vaja vaja oleks vahemalt 5 mega uploadi (kasutan livestreamimiseks)minimaalselt alla selle nagu ei tohiks minna .huvi oleks koige kiirema paketi järgi aga mind huvitabki kui kiire uhenduse ma sealt reaalselt saan ,ma saan aru see 150 alla ja10 ulesse on kuni et huvitab mis minimaalne kiirus on kuhu see weib langeda ja kui piiiratud see download ja upload on.ootan ausat vastust .ja kuida see xl on livestreamimiseks? arvuti mul on väga hea :9

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

5 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

  • 0

Sa mõtled ikka seda juhtmega versiooni? Kui õhu kaudu levivat siis kõige targem oleks vist anda oma asukoht (küla/linn vms), sest sellejärgi peaks saama levi määrata. XL õhukaudu levivaga on näiteks mul kogemust niipalju, et alla oli u 6mb ja üles vist 2-4mb. Kaabliga on kindlasti parem..


Markza.jpg

Markz aka Elgam

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.