Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Mustade silmadega laste fenomen

Soovitatud postitused

12. aprillil oli USA raadiosaates “Coast To Coast AM” külas David Weatherly, kes on uurinud paranormaalseid nähtusi üle 35 aasta. Weatherly töötab ajakirjanikuna väljaandes Intrepid Magazine, kus tema laiahaardelisse uurimisvaldkonda kuuluvad muu hulgas ka krüptozoloogia, UFO-nähtused ja kummitused. Tema uusim raamat “The Black Eyed Children” (Mustasilmsed lapsed) keskendub mustade silmadega laste fenomeni uurimisele.

 

“See on üsna häiriv teema,” alustab David Weatherly.

Raporteid mustade silmadega lastest on viimastel aastatel laekunud üha rohkem. Kõige tüüpilisemad juhtumid on sellised, kus inimeste kodu uksele koputatakse ja seal seisavad mustade silmadega lapsed. Mitte ainult pupillid pole mustad, vaid terve silm. Nad liiguvad enamasti ühe, kahe või kolme kaupa, pilk suunatud maha. Need lapsed ütlevad, et tahavad lihtsalt mõneks ajaks tuppa tulla. Inimesed, kes nendega kokku puutunud on, räägivad alati nagu ühest suust, et need lapsed on lisaks oma täiesti mustadele silmadele väga häiritud olekuga – kohe saab aru, et miskit on valesti. Kui nendega üritada suhelda, siis nad hakkavad monotoonselt külma häälega kordama teatud fraase, nagu “palun laske meid sisse, meil ei lähe kaua”. Aga inimesed hakkavad neid kummalisi lapsi kartma ja üritavad ukse sulgeda, et neid mitte tuppa lasta. Need lapsed on alati hinnanguliselt 10–13 aasta vanused ja neil on väga hele näonahk, mis tundub kunstlik.”

 

419282_177705409012881_1476141133_n.jpg

 

Kas nende laste silmad on siis täiesti mustad?

Jah, üleni mustad, silmavalget pole näha ja kogu silm on must, sarnaselt nagu on teatatud hallide tulnukate silmadest. See on üsna jube ja kõhedusttekitav.

 

Kas nendest lastest on teateid ainult USA-st või ka mujalt maailmast?

Neid teateid tuleb kõikjalt üle maailma – Kanadast, Austraaliast, Lõuna-Aafrikast, Ühendkuningriikidest jne. Neid teateid tuleb üha enam. Mulle kirjutatakse iga päev uuest intsidendist ja mina ei ole ainus selle teema uurija.

 

black-eyed-children.jpg

 

Kas inimesed lasevad neid lapsi ka oma kodudesse?

Seda on juhtunud väga harva, sest inimeste kaitsereaktsioon käivitub, kui märgatakse, millised on nende laste silmad. Kuid mida lähemale neid lapsi endale on lastud, seda tõsisemad on tagajärjed. Ma tean, et mõned inimesed on neid lapsi katsunud ja sellele on järgnenud rasked haigused ja ebaõnn elus. Näiteks üks mees, kes katsus ühte neist lastest, kaotas üsna pea oma õe, kes segastel asjaoludel ära suri. Me ei teagi, kas need lapsed kuidagi tekitavad neid ebameeldivaid sündmusi või on tegu n-ö oomeniga. Mis iganes see ka pole, kuid mina usun, et kohe kindlasti ei ole tegu päris lastega.

 

Kas tegemist võib olla deemonitega?

See on väga populaarne teooria. Teine levinud teooria on, et tegemist on teatud tulnuk-hübriidiga.

 

black-eyed-kids.jpg

 

Kuidas need lapsed kodudest või ukse juurest ära lähevad ja kuhu?

Tundub, et nad lihtsalt haihtuvad. Üks politseinik, kes neid lapsi kohtas, ütles, et ta keeras korraks pea ära ja järgmisel hetkel olid lapsed kadunud. Kunagi pole märgatud, et need lapsed läheksid järgmise ukse taha või järgmisesse majja. Need visiidid on üsnagi isoleeritud alati. 20–30% juhtudest on ka teatatud, et nendel lastel oli ääretult vastik lõhn. Inimesed on kirjeldanud väävli lõhna, mida tihti seostatakse deemonitega. On kirjeldatud ka roiskumise haisu, mida on pärast kontakti lastega väga raske toast välja saada.

 

Kas nad võivad olla surnuist üles tõusnud?

Me laskume mütoloogia valdkonda, kui seda fenomeni põhjalikult uurida. Näiteks kui uurida, mida kirjutavad ajalooraamatud vampiiridest, siis ka nemad ei saanud ohvri tuppa tulla ilma sisse kutsumata. Need lapsed ei tule ka ise sisse, vaid ütlevad, et “palun laske meid sisse” ja “palun kutsuge meid sisse”. Üks juhtum oli selline, kus see mustade silmadega laps istus pereema ja ta pojaga koos autosse, sest poeg oli ta kutsunud. Ema nägi tagavaatepeeglist, et sellel lapsel on silmad täiesti mustad ja ehmus. Ta hüppas autoast välja, haaras oma poja kaasa ning nad jooksid eemale.

Hiljem ema küsis, miks see poiss nende autos oli, ja poeg vastas, et ta oli ta ise sisse kutsunud. Hiljem jäi poeg haigeks ning arstid ei osanud midagi ette võtta, sest ta sümptomid muutusid kogu aeg. Tundub, et kogu selle visiidi eesmärgiks on tekitada ohvrile suurt hirmu. Enamikul juhtudel haihtuvad need lapsed sel hetkel, kui ohver on täiesti hirmule aetud. Seega, mina arvan, et need olendid, kes iganes nad ka ei oleks, toituvad inimeste emotsioonide energiast. Loomad, kes on olnud nende laste läheduses, on samuti hirmunud.

 

tumblr_inline_mksr64VqsV1qz4rgp.jpg

 

Kas mõni ohver on füüsiliselt viga saanud nende juhtumite käigus?

Füüsiliselt mitte. Need lapsed ei liigugi eriti ringi, nad lihtsalt seisavad ja passivad. Pole ka teateid, et need lapsed prooviksid jõuga tuppa tulla. Mõned ohvrid arvavad, et need lapsed üritavad monotoonsete fraasidega mõttekontrolli saavutada.

 

Millised on nende laste riided?

Tihti on teatatud, et riided on neil vanamoodsad. Mitu korda on käinud läbi sõna “amiš”, kirjeldamaks nende riietust. Mitte kunagi pole teatatud, et nendel lastel oleks kas mobiiltelefon, iPod või kell käe peal.

 

Millal hakkasid esimesed raportid nendest lastest laekuma?

Kaasaegse nähtuse laine sai hoo sisse 1990-ndate lõpus, kui üks reporter kirjutas internetis oma kokkupuutest mustade silmadega lastega, peale mida hakkasid mitmed inimesed teatama enda kogetust. Mina olen seda uurinud 2000-ndate algusest alates ja võin öelda, et just viimastel aastatel on need nähtused üha suurenenud. Kui ma oma raamatut hakkasin kirjutama, siis avastasin, et teateid neist lastest liikus ringi ka 1950-ndatel. Tuleb uurida sarnaseid juhtumeid erinevate terminitega, sest väljend “mustade silmadega lapsed” on fraas, mida kasutatakse kaasajal.

 

Kas UFO-nähtuseid on täheldatud nende lastega koos?

Eriti mitte, küll aga on nii mõnigi, kes väidab, et ta on tulnukate poolt röövitu, kokku puutunud nende lastega, ja nemad arvavad üldjuhul, et tegemist on hübriidolenditega.

 

the-haunting-in-connecticut-black-eyed-demon-a-haunting-13783810-720-480.jpg

 

Kas mustade silmadega täiskasvanuid on ka?

Jah, teateid veidralt käituvatest mustade silmadega täiskasvanutest on üsna palju. Pärast mu raamatu ilmumist on minuga ühendust võtnud mitmed inimesed, kes on näinud, kuidas teise inimese silm muutub täiesti mustaks. Seda on tihti juhtunud inimestega, keda sa tead aastaid.

 

Kas on võimalik, et need olendid tulevad teistest dimensioonidest?

See on vägagi võimalik. Mu isiklik arvamus ongi, et tegemist on interdimensionaalsete olenditega, kes tulevad meie reaalsusesse. Kas nad tahavad meie energiast toituda või on neil mingi suurem eesmärk, seda on raske öelda. Ja olgem ausad, kui sa vähegi vaatad, mis maailmas toimub, siis mõistad, et me elame väga intensiivsel ja raskel ajastul. Need lapsed võivad olla maailmas toimuva mingi manifesteering või kõrvalnähe.

 

black-eyed-kids03.jpg

 

Helistaja Rob Indianast:

Ma nägin, kuidas mu eksnaisel muutusid silmad minu enda juuresolekul täiesti mustaks. Me tunneme üksteist väga kaua, olime abielus 23 aastat. Midagi sellist polnud ma eales varem näinud, ma ehmusin väga.

 

Helistaja John Oregonist:

Mul on olnud kaks kokkupuudet üleni mustade silmadega täiskasvanutega. Ühel meesterahval, keda ma tundsin, muutusid silmad keset vestlust täiesti süsimustaks. Ma ei osanud mitte kuidagi reageerida, mõtlesin, et hakkan hulluks minema ja ma ei võtnud seda teemat kunagi üles. Paar kuud hiljem rääkisin selle sama mehe vennaga telefonis ja ta ütles mulle, et ma ei usaldaks tema venda, sest ta on kurjade vaimude poolt vaevatud. Mina ei olnud talle rääkinud nendest mustadest silmadest, mida ma tal nägin. Kui ma sellest talle lõpuks rääkisin, vastas ta, et ka tema on seda näinud, kuidas ta venna silmad üleni mustaks lähevad. Aastaid hiljem nägin kaubanduskeskuses meest, kellel olid silmad samamoodi täiesti mustad. Küsisin talt, et mis värk tal nende silmadega on, ja ta vastas mulle, et ta silmad on valguse suhtes ülitundlikud. Arvan, et siin on tegemist millegi deemonlikuga.

 

Helistaja Randy Kentuckyst:

Olen tegelenud eksortsismiga viimased 20 aastat. Üks protseduur kestab tunnist kuni 10 tunnini olenevalt inimesest. Üks inimene, kellega ma koostööd teen, on näinud korduvalt, kuidas inimese silm muutub täiesti mustaks. Tegemist on kindlasti deemonitega, mitte keegi ei peaks neid lapsi oma koju kutsuma.

 

Allikas: http://www.telegram.ee/maavaline/mustade-silmadega-laste-fenomen#.UaNeftIUSxA

Muudetud liikme keviin'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Väga creepy.


"The true sign of intelligence is not knowledge but imagination."

- Albert Einstein

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Julm, väga huvitav !

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

oh jälle telegram...


Eesti mees.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Ma ei tea, kas see olen ainult mina, aga viimasel pildil olev Preili on väga seksikas.

 

Teema kohaselt kommenteerida ei taha kohe üldse, tundub liiga väljamõeldis ja ebareaalne.

 

-Desty.


Oldschooler

"I never saw a wild thing feel sorry for itself..." D.H Lawrence

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Ma ei tea, kas see olen ainult mina, aga viimasel pildil olev Preili on väga seksikas.

 

Teema kohaselt kommenteerida ei taha kohe üldse, tundub liiga väljamõeldis ja ebareaalne.

 

-Desty.

 

Imelik kui silmadele mõtlema hakkata, aga other than that hot jep :D


Love me like you do, lo-lo-love me like you do

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Päris creepy, kuid huvitavam.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Admin

Ei usu sellist jama, AGA kui minu ukse taha tuleks selline elukas, oleks minu esimene reaktsioon sellele olevusele jalaga näkku või käega vasta tatti tõmmata, siis vaatab edasi, kas see saatana raibe teeb midagi või mitte...


4946 päeva Vahvel.net liige 14.03.2021 seisuga

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.