Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Tervist, mängisin kunagi nimega "Uv6" ja olin Amuuritiigri chatis ka moderaator, account hetke seisuga ammu maha müüdud ja praegust nime ei teagi. On tulnud nostalgia hetk, et mõtlesin kasutaja ostust niipea kui mu enda WoW account maha saab müüdud.

 

Et kas see EoC on pealesurutud või saab vanaviisi ka mängida, nagu siin 2011-2012 oli. Bottide arv, tõuseb/langeb? Või on see juba muutunud mänguks, mis tasapisi sureb?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Atm botid maas, kurb seis. Hetkel enamustes worldides 100-200 inimest max.


viis-signa.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Raskus teeb just mängu põnevamaks.

Kuna ge ei ole, siis peab just rohkem aega viitma jne, et muretseda endale vajalikud asjad.

Mina isiklikult harjusin suht kiiresti ära.

 

Grand Exchange kohta on sul õigus aga 07 minu arvates väga mõttetu. Samas on + kui ka - . Oleneb, kes mida rohkem pooldab. Ise mängisin 2 kuud ja andsin alla. Peamiseks põhjuseks on hinnade langus.

Jah, tõesti, mäng alles tuli välja ja sellepärast hinnad kõiguvad aga vaadake palun hiscore. Võtame seda sama 'Slayer' skilli. 07-s üks parimatest rahategemis viisidest on whipide huntimine ja kui whip oletame 2m siis ei tea kuidas teistega lood aga mina küll ei viitsiks mängida. Hetkel pole spetsiaalset boti whip huntimiseks aga kui see tuleb kindel laks, et item crashib (loogiline, eks ole).

 

Seda mängu on niivõrd palju mängitud, et teist korda ei lähe läbi. Botidest ei saa kunagi lahti. Las see Jagex teeb mis tahab aga ta ei saa midagi parata.

 

Mida ma tahtsin sellega öelda? Isiklikult mina soovitan otsida endale uut mängu. RS ei saa kunagi selleks, milline ta oli kunagi.

Muudetud liikme muqq'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.