Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Küsimus

Soovitatud postitused

  • 0

Tallinnas stockmannist võid tõesti leida, kui rahakott kannatab. Tegelikult on seal odavaid ka, aga mis peamine: müüjad on tasemel ja teavad soovitada, kust kohast otsida. Tallinnas on veel Baltika kvartal Veerenni tänaval. Seal on täispauguga ülikonnad skaala igast otsast ja eraldi osakond, kus müüakse nö defektiga riideid. See defekt on senise kogemuse puhul mingi üks vale õmbluse pikkus, sisetasku narmendav kinnitus (täiesti hästi parandatav ja seejärel veatu) jne. Ühesõnaga, tühiasjad enamus. Hinnast võtab see aga ligi 40% vähemalt alla. Korraliku ülikonna võib saada ka 150 euriga näiteks.

 

Viimase info järgi naiskliendid suisa kurtsid, et seal osakonnas on meesterõivad suuremas valikus kui naiste omi, et tasub kindlasti proovida (Y).

Muudetud liikme Lena'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.