Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Filmikaamera

Soovitatud postitused

Tere, plaan oleks osta siis korralik filmikas. Ise ei tea kaameratest midagi, seega ei oska ise otsida. Põhimõtteliselt - võimalikult odav, ning hea. Head ma defineerida ei oska...

Igaljuhul, hind võiks jääda max 400-500€. Kes teab, võib olla ei saagi nii odavalt..

lolercoaster.gif

pc +1

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas (muudetud)

tänud, eks võtan arvesse. kuigi tegelikult vast nii kallist ka vaja ei ole, lihtsalt tahaks mõned lühifilmid teha sõpradega, plaane jätkub. olen selles suhtes ka algaja, vajutan ainult record nuppu :D

Btw, oleks vaja ka korralikku mikkrit kaamerale külge, ei tea kas see võimalik, aga kui on siis oleks vaja ka seda.

Muudetud liikme Hau5'i poolt

lolercoaster.gif

pc +1

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas

nagu ma ütlesin, ma olen täielik algaja, pole kuulnudki nendest asjadest. lihtsalt tekkis huvi teha väiksemaid filme sõpradega, rahad paneme kokku n shit. võib tunduda lolli ideena, aga lollid ideed ongi vahest head.

anyway, et väga käest ei läheks, siis palun soovitage mulle selliseid aparaate, millega saaks filmida.

lolercoaster.gif

pc +1

Jaga seda postitust

Postituse link

Uuri soodsaid pakkumisi: http://www.pixmania.com/ee/ee/home.html

Tee endale kõigepealt selgeks, mida Sa tahad pildistada. Kas tahad kaamerat rihamaga kaelas kanda või mugavalt taskusse pista. Kas video kvaliteet on oluline jne. Väike kompaktkaamera ajab üldjuhul asja ära, hea pildi tagab eeskätt optika, mitte zoom või pikslite arv. Alati tasub ka vaadata Canoni poole.

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.