Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

O: rs kasutajat.

Soovitatud postitused

et siis kasutaja võiks olla comb 120+ total peaks ka hea olema ja mis kõigetähtsam, slay 85+ või kui on 1lvl siia sinna siis pole ka midagi ja võiks accil olla peal ka natuke raha et alustust teha.müüial peab siin foorumis olma 10+ positiivset tehingut endal on küll ainult üks aga sel juhul ma käin ette raha.hinna ja muu suhtes lepime omavahel kokku.(vabandan kui kirjutasin müüia) valesti.ei tulnud meelde mis moodi äis siis kirjutasin nii nagu näpud trükkisid.loodetavasti on teid palju palju kes ei tegele scämmimisega ja näiteks rs-ist loobuvad mõningate teatud uuenduste ja muu sellise pärast.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

saatsin sulle.ei hakka siin nii avaldama muidu juhtub nii nagu mu ühe eelmise kasutajaga ehk.tuli mingi konvõõras lisas mind ütles et olen "OlenSander" see on siin päris hea kuulsusega tüüp ja tahtis acci osta ja loomulikult lasi üle aga olin kavalam ja võtsin tuimalt tagasi.aa ja muide sander vabandan sele jama pärast mis meil oli (sõnasõda) ma mõtlen.

 

ärge kartke ega ma ei hammusta kui te pakute accounte?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.