Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Küsimus

Tervist, küsin siit kommuunist, et kas keegi on EUCIP eksami ära sooritanud IT erialal? Mulle endale saadeti selline kiri koolipoolt ning olen kuulnud, et eesti keeles seda eriti ei maksa teha, kui valdad hästi inglise keelt, kuna inglise keeles riistvaralised sõnad jne. palju tuttavamad.

Kes teinud ära selle eksami, ehk raatsib mulle ka kogemusi jagada?

Kiri

Aasta pärast hakkate lõpetama ning teil tuleb sooritada kohustuslik kutseeksam.
Tegemist  on EUCIP'i testidega, kus on ainult üks vastus õige ning kestavad 45  min. Eksam loetakse sooritatuks, kui saadakse 60% õigeid vastuseid. Teil  tuleb kolm eksamit ning kui sooritate nendest ühe, siis saate  nooremspetsialisti kutse ja kui kõik kolm, siis IT spetsialisti kutse.

Ettetänades,

Truth.

Jaga seda postitust

Postituse link

Soovitatud postitused

• 0

Hmmm paar aastat tagasi sai vist tehtud see, ei mäleta enam kas see oli EUCIP vms. Pakuti võimalust tasuta teha (kui lõpetad kooli heade hinnetega ofv). Koolis vist 1 või 2 tükki tegid ära (see oli mingi 18 inimese peale minu mäletamist mööda). Endal jäi 1 vastus puudu, et läbi saada. Test oli inglise keeles, ja kohati oli suht keerulise sõnastusega küsimused ( vähemalt sel ajal ).

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.