Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

M: 19mil 40 ea.

Soovitatud postitused

Viis olemas kuidas raha kanda ühelt kasutajalt teisele,seda teeme Bountis,mul on protect team olemas,enda acc ja siis 2 tüüpi veel,võid ka enda protect tüüpe kaasa võtta!

PS:kui arvad ma lasen üle tapan su ära vms?ei,kohe kui raha saad lähed välja,kindlustuseks teeme 1 korra 1mil kaupa kah.

Hinf 40 ea.

stock 19m

Pank hanza,ühis

Reeglid: irl raha ette.

Guud luk

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

sul pole mingit protect teami vaja, see on täiesti mõttetu, või arvad, et oma paari inimesega saad vastu mingile 10-20 inimese clanile? Mida sa protectid seal, inimene korjab oma asjad üles ja xlogib ning saab 10 sekki pärast killi juba välja logida või sa ei teadnud seda ja mõtlesid, et su "ihukaitsjad" chillivad seal mingi 180sekki ostjaga?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

paistab et sa ise oled kõige lollim, sest inimestel on tavaliselt ajud ja nad saavad aru, et tegemist on itemitega. Sa vist ise ei tuleks selle peale kunagi nagu ma aru saan, oled vist esimene inimene kes ei suutnud mõelda, et raha asemel saab kallemaid itemeid tuua sinna.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.