Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Tervist, kas saaksite aidata teha mul 60 sõnaline jutt või rohkem sõnu, kus ei ole ühtegi R tähte sees. Seda oleks vaja, et õpetajale hinnata anda, aga endal lihtsalt ei tule mõtet, milles ei oleks ühtegi R tähte sees. Juttu ma kuskile edasi saata ei lase .

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Elas aastaid tagasi üks poiss nimega Kaupo. Kaupol ei olnud koolis just kõik hästi kuna puudus koolist ning oli laisk, et õppida. Kaupo oli poiss, kellele meeldis suitsetada ning juua, ega ei öelnud ei ka, väikesele peole. Üks päev tegi Kaupo keelatud ainet, kanepit. Talle hakkas see meeldima ja suitsetas seda iga päevaselt. Ta muutus teiste jaoks täielikult. Ta ajas seosetut juttu, tänu sellele, et suitsetas kanepit, visati ta koolis välja ja vanemad saatsid ta haiglasse taastuma.

 

Muudad natukene ja kõik hää :)


Pōhiseadus ei teeni rahvast, vaid makse!

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.