Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Laptop SAMSUNG R530 ABI

Soovitatud postitused

Tervist foorumlased.

 

Nimelt on mulle tulnud üks mure seoses SAMSUNG R530 läpperiga (~3 aastat vana), mida ma ei ole suutnud ära fixida, ning mõtlesin ehk suudab siit keegi mu probleemile lahendust pakkuda.

 

Viga on siis selles, et kui ma läpaka tööle lülitan, siis Power LED läheb põlema kohe, aga FAN, CD-ROM jne lähevad alles mingi 3-5 sekundi pärast tööle ning monitor ei hakka üldse vunkama. Mingeid riistvaralisi muudatusi teinud ma pole.

See viga tekkis umbes nädal aega tagasi, kus hakkasid esimest korda sellised asjad tekkima. Algul CMOS bad checksum error (see ilmselt tuleneb emaplaadi patarei tühjenemise tõttu? I have no idea), kellaaeg oli pidevalt vale, muutsin küll windowsis kõik õigeks , kuid 1-2 tunnipärast oli see ka mitu tundi tagasi hüpanud. Muutsin ka BIOSis kellaaja ja kuupäeva õigeks, kuid peale resa (Mida BIOS nõuab andmete muutmisel ja salvestamisel), läheb ikka nulli..

Igatahes enne seda jama, lülitasin arvuti Windowsi kaudu välja, kuid Windows sulgus aga arvuti jäi ise tööle ja peale seda see jama ongi.

 

Kui keegi oskab või kellegil on sama asi juhtunud olema, siis abi on alati teretulnud.

 

Ette tänades,

Martin.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Mm viiruseid pole? Üld soovitus mine parandusse enne kui veel p*rse läheb.


b_560_95_1.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Ei taha uskuda, et viiruseid on, kuna tegin hiljuti Windows Re-Install. Hetkel olen selles läpperis sees, võtsin kõik juhtmed tagant ära ja lasin seista mingi tunni. Nüüd töötab, aga kui uuesti kinni panna, kordub sama, enne kui ei oota natukene...

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.