- 0
Jälgi teemat sisse logides
Jälgijad
0
11 vastust sellele küsimusele
Soovitatud postitused
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides
Jälgijad
0
Nonii Lugu siis selline.
Kuu aega tagasi tegin kasutaja, mille nimi on PankbankPank. Oli vaja seda Lvl 3 kasutajat selle jaoks, et üleliigsed asjad, mis Maini panka ära ei mahtunud sinna panka panna.
Kaks päeva hiljem kui sain oma Maini P2Pks, hakkasin Lvl 3 Kasutajasse sisse logima, juhtus nii, et Kasutaja oli Banned. No eks ma läksin ja vaatasin miks siis Banned. Ja Banned sellepärast, et olin rikkunud Esimest reeglit - Offensive language ja laksult oli ka 10 Black Marksi. Ma olin nagu mida Fa**i, enda teada ei öelnud ma midagi kui ma sõbralt asju vastu võtsin. Kirjutasin siis Last change Appeali, et ma ei öelnud ju mitte midagi jne. Denied! . Nojah ja siis mõtlesin et vaatan tõestust. Ja vaata aga vaata, ütles mulle "Sorry, no evidence is available for this offence". Noja ma mõtlesin okei üritan siis leppida sellega sest see Jagex paras ahvide meeskond ju on.
Nüüd, kuu aega hiljem mõtlesin et küsin siis mille pärast ma sain Banni. Kirjutasin ära neile, ja Mod Katie saatis tagasi kirja ja rääkis mingitest kuradi Skillide õpetustest ja Questide omadest ka, ja Vaata seda ka foorumist jne.
Ja nüüd ma tahaks abi selle kohta, et mis ma võiks neile kirjutada, miks minu Kasutaja Banni sai.
Jaga seda postitust
Postituse link