Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Negatiivne tehing ?!

Soovitatud postitused

Külaline blu

Kui mõlemad vastaspooled on nõus eemaldatakse negatiivne tehing.

Või kui sul on tõestusi, teemat teha on kõige ebanormaalsem. Meie ju ei tea kas müüsid või ei, leidke omavahel üksmeel ja räägi siis.

Ja targem oleks saata Pm modele või rääkida msni kaudu mitte teha teema laiale rahvale kes naguinii teie muresse süvenenud pole, ega tea kes kelle vanaema ära sõi.

Rääkige omavahel asjad ise selgeks siis tule ja saada mulle pm.

 

Tsiteeriks ka Hostage kuldseid kuuekümnendaid.

 

Tehinguid eemaldatakse ainult siis, kui vastaspool on sellega nõus.

Vastasel juhul, sorry, ime kotte.

Kui ma eemaldaks igat tehingut, meil oleks siin esiteks, kõik kuldsed inimesed, mis mitte kunagi mitte kedagi ei scammi, mis on iseenesest juba naljaks.

Kui teha tõestustega süsteemi, siis esiteks, tõestused on võltsitavad ja kõik hakkavad vaidlema, et ei, tema scammis hoopis mind ja teine räägib jälle teist juttu. scammerite alafoorumis niigi peame nende asjadega tegelema, veel tehingute pärast küll ei hakka ennast piinama.

ja lõpuks, kui on 100% tõestatud, on inimene on scammer ja asi on õigesti vormistatud scammerita alafoorumis, siis ta saab banni.

 

Üleliigne ülbitsemine, et moded ei tee midagi, ei too teile midagi head.

Üleliigne vingumine, et vaat ma olen maailma ausam inimene ja sain neg tehingu, muudab mind kurjaks ja see ka ei too teile midagi head.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.