Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

VIP

Hey,

ma ei leidnud teist alafoorumit kuhu teha see teema, seega arvan ise, et kõige sobilikum oleks teha siia alafoorumisse see.

Tahaksin rääkida veidike alafoorumist 'Turg'. Ostu ja müügi teemad peaks puhtana hoidma ning mitte postitada selliseid asju (vabandan, et ei ole väga korrektselt kärbitud pilti) : KN2Aoj1.png

Minu arust selliste postituste tegemine on tobe. Kui te tahate kiita, soovitada, laita jne, siis palun märkige kas positiivne või negatiivne tehing tema lehel. Milleks muidu siis 'Feedback' on olemas igal kasutajal. Teemal võiks lihtsalt nagu olla mingi bump nupp mida saab omanik kasutada ühe korra 24h jooksul. Muidu oleks nagu teema kui suletud vormis, et ainult põhiline informatsioon oleks seal.

 

Igatahes minu pakkumine oleks siis selline juhtkonnale: Palun teha reeglites selline väike muudatus, et sellised postitused ei ole lubatud.

Muudetud liikme Mats'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Author of the topic Postitas

Tõmban teema ülesse!

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

nty, paljud kulla/pinni ärikad tahavad just enda teemasse klientide poolt jäetud positiivset tagasisidet, see aitab ka klientidel otsustada kelle käest ta just teenust tahab osta (rsgp, p2p, orjamine ect). Kui müüja uimerdab või suhtub negatiivselt (ülbelt, ükskõikselt ect) siis arvatavasti see klient ei taha tema käest teenust osta. Kuna feedback alla pannakse enamasti lühidalt informatsiooni tehtud tehingust siis sealt suure midagi välja ei loe..

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.