Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Tervist!

 

Nimelt tsirka 2 aastat tagasi ostsin Klicki poest HP arvuti, mis maksis tollel ajal 10 000 krooni(kuidas sain ma nii loll olla-.-).

Nimelt muidu arvuti on laitmatult töötanud, ptüi..ptüi...ptüi, aga just nädal aega tagasi, mil sai GARANTII LÄBI, hakkas mul arvuti jamama. Ta hakkas ennast välja lülitama ja tegin küljepealt lahti. Vaatasin, et videokaardi jahutus on seiskunud ning lükkasin sellele joonlauaga hoo sisse ning hakkas tööle. Mõtlesin, et okei ja olin arvutis edasi. Sain oldud see nädalavahetus ilusti arvutis ja eile jälle sama pull, aga nüüd ei aita hoo sisse lükkamine ka. Ma ei saa aru mis toimub, vahepeal on ühendus ning vahepeal ei ole. Ma veel ei taha uut jahutit ka osta ning homme peaks tulema mõni targem vend vaatama, aga mis te arvate sellest, mis tal viga võib olla? Arvutit puhastan aastas umbes kord, kaks ning hetkel sai just mingi 1-2 kuud tagasi puhastatud.

Ning kas keegi oskab õelda, kus ja mis hinnaga leidub TERMOPASTAT Tartu linnas?


stalker.png

CREDITS STRIKER

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Üks põhjus miks ta seisma võib jääda on kuna radikal on tolmukiht ees ja ei saa piisavalt õhku. Välja lülitab end sellepärast, et kuumeneb üle, ega tasugi väga nii mängida muidu võid masina varsti õhtale lasta, kiiremas korras lase vent ja radikas tolmust puhtaks ja viska uus termopasta peale. Termopasta maksab kuskil 1-6€ oleneb millise võtad (Ise kasutan klaaspudelis olevat ZALMAN mis on veits alla 6€, seda läheb sinna väga vähe ja selle pudeliga saan pikka aega hakkama).

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Arvutikeskusest ise ostsin, ikka veel seisab.

Ostsin jahutuse ise ka sealt


"The true sign of intelligence is not knowledge but imagination."

- Albert Einstein

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Kui keegi teab kust saab osta termopastat Tartus siis võite õelda :)

Aga aitäh Sander, homme ma vaatan üle mis toimub siin videokaardi läheduses.

Arvutipoed eks? :D

 

No kui võtad masina lahti siis lase kompressoriga terve arvuti puhtaks, kuna elektroonika tõmbab väga hullult tolmu ligi siis pole ime kui radikas jälle umbes ja termopastat vahetades tuleb kindlasti vaadata, et ühtlaselt oleks ja, et seda liiga palju ei paneks ning kolmandaks, et termopasta sisse tolmu kübesid ei satuks.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Selge, tänan suure abi eest. Igatahes kuna mina olen arvutite siseehituse ja asjade poolest suhteliselt võhik, siis tuleb homme mulle külla üks väga targem isik ja eks ta teeb minu eest kõik töö ära. Ma mingi aeg homme kirjutan, mis siis edasi sai.


stalker.png

CREDITS STRIKER

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas (muudetud)

Ostsin uue videokaardi, sest viga oli videokaardis + jahutis. Raha eriti ei tahtnud alla panna ja ostsin AMD SAPPHIRE RADEON HD6450 videokaardi. Kaart on kõvasti parem kui eelmine, aga mängudes pilt nagu ujub ja on FPS lag. Enda arust panin kõik driverid ja mõllud peale, aga ikkagi ei ole korras, milles võib viga olla? On võimalus, et see videokaart ei lähe mu arvutiga kokku?

 

Arvatavasti viga leitud, toiteploki võimsus on 300W, aga oleks vaja kuskil 500W osta.

Muudetud liikme kruusu'i poolt

stalker.png

CREDITS STRIKER

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.