Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

SUPERVIP

Vii poodi tagasi, äkki teevad siis korda?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Tarkvara vist koos, vii esindusse, panevad uue tarkvara peale ja võta telefonist kõik tähtsad asjad ära, kuna need kustuvad.


5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Mõtlesingi et äkki keegi teab või tal on olnud sama probleem. Kummijummi, kui sul paar korda, siis mul juhtub seda ikka päris tihti. Facebookis või netis ei saa üldse enam näiteks olla :S

asi võib ka selles olla, et nt kui sul fb rakendus tõmmatud ja nt. oled fb's ja siis lihtsalt nagu paned selle kinni aga välja ei logi ja katkestad neti ühenduse ja kui järgmine kord sisse lähed siis ta hakkab sulle igasuguseid vanu sõnumeid saatma jne, see äkki keerab tuksi kui neid kõiki nii palju korraga tuleb. Ma täheldasin seda umbes paar kuud tagasi ja nüüd iga kord kui kuskile sisse login, siis enne kui wifi välja lülitan login igalt poolt ennast välja, peale seda pole mul rohkem sellist jama olnud.


keivin.png

kummibox.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.